GOTOVO! I SLOBA PRIZNAO! VOLIM KIJU! Pred svima ustao i hrabro rekao! A Lunina reakcija… Uf! (VIDEO)


Sve se dodatno komplikuje!


Situacija u vezi sa ljubavnim trouglom Sloba-Luna-Kija iz dana u dan postaje sve komplikovanija, a to je očito zbunilo i mnoge gledaoce, te su pevaču postavili pitanje koju od njih dve zapravo voli. Sloba je ustao i kao iz topa rekao: “Obe! Volim ih obe, e, sad koju volim na koji način, to neka razmisle!”

KRV? TAMO U SOBI… ” Ja sam poniženje” jecala je Luna pa u suzama ostala sama, svi se sklonili (VIDEO)

Sloba je dodao i da se ne plaši podpitanja koja će nesumnjivo stići posle ove njegove izjave, a Lepi Mića je poželeo da pojasni njegov odgovor, uveren da odlično razume celu situaciju.

SLOBA NA TERAPIJI! Dešifrovano šaputanje! Ovo je razlog zbog kojeg se ODVOJIO od Lune, svega!(FOTO)

On je rekao da se Sloba zaljubio u Lunu i sa njom dobio redovan seks, i zadovoljio neke svoje potrebe, koje u braku nije uspevao da zadovolji. Ipak, to ne znači da je prestao da voli Kiju, sa kojom je dugo godina bio u vezi i braku. Za Lunu je postao vezan, ali ne može ni Kiju da ostavi, zbog odgovornosti i osećanja koja i dalje gaji prema njoj. Ona mu je, na neki način, postala kao rod, tvrdio je Mića.

VIKALI SU: “UA”! Slobi NIJE jasno kako je Luna pobednica Zadrugovizije 3 – Ona U ŠOKU – Zar misliš da…?

Luni Đogani se, ipak ovo tumačenje nije naročito dopalo, i negodovala zbog toga što Mića tvrdi da je sa njom ponajviše zbog seksa, dok prema Kiji gaji dublja interesovanja. Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u videu: