Guši se, ne može da diše! Kija SKOČILA na njega – ŽESTOK okršaj! Obezbeđenje HITNO reagovalo! (VIDEO)


Nije mogla više da ćuti!


Da se atmosfera u “Zadruzi” ne stišava nikada i više je nego jasno. Tako je i današnji dan počeo žestokom svađom.

Jovana Tomić Matora požalila se na nered u sobi, a ono što ju je dovelo do ludila jeste zagušljivost i zatvoreni prozori.

Zadruga

Raspravu je započela sa Radosavom Stefanovićem Žutim koji je zatvorio prozor zato što je odlučio da još malo odmori u sobi, što je i sve prisutne iznerviralo.

– Ja kad spavam čujem vas koliko se smejete! Ja spavam kad je vreme, a ne druže da idem po krevetima i da masiram, meni kažeš da sam krava, a sad te sve smara, smaraću te! Boli me uvo, ima da otvaram prozor! Hoćeš da ležiš u krevetu i da spavaš, a ne da da se otvori prozor, a možeš u 6 ujutru da masiraš Anu i Kiju – vikala je Matora.

Žuti joj je rekao da mu ne dosađuje, pa potom izašao iz sobe, a nakon što se vratio sačekala ga je Kristina Kockar koja je zbog ove situacije napravila totalni haos u Beloj kući, pa je na sav glas vikala zbog toga što je ukućanin ponovo zatvorio taj isti prozor.

-Otvori taj prozor! Nećeš ti nama ovde da zavodiš red, da li ti je to jasno!? Došao si ovde nedelju dana, ti ćeš da mi zavodiš red! Ja ću da ga otvorim sad, ajde da vidim kako ćeš da ga zatvoriš! Gušim se, ne mogu da dišem! – bila je besna Kija.

– Ja ću da ga zatvorim zato što spavam pored kreveta, seljančuro mala! – uzvratio joj je novi ukućanin.

Ukućani su se žestoko raspravljali zbog ovoga, te je i obezbeđenje ušlo kako ne bi došlo do većeg sukoba. Kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku.