NAJBRUTALNIJE! Luna je uništena, razorena, ZGAŽENA! Poganijih reči nema! Au! Previše čak i za rijaliti


Nemilosrdno!


Rijaliti “Zadruga” dostigao je zavidnu popularnost, a ljubavni trougao u koji čine pevač Sloba Radanović, njegova supruga Kija Kockar i njegova ljubavnica Luna Đogani definitivno privlači najviše pažnje.

Dok neki punom parom podržavaju Lunu i njenu ljubav sa Slobom, ima i onih koji je osuđuju njeno i Slobino ponašanje, kao i ono što su učinili Kiji. Ovo se vidi i na internetu, gde pored izraza ljubavi i navijačkih povika namenjenih mladoj modnoj blogerki, mogu da se pronađu i zaista oštre reči osude, pa čak i uvredljivi, surovi komentari.

Luna Đogani

Ipak, čini se da je vrhunac “Lunina himna”, koja je osvanula na Fejsbuku, i koja pokazuje koliko jak utisak mlada rijaliti zvezda ostavlja na fanove “Zadruge”. O njoj su počeli da se izražavaju čak i stihovima! Koji su, u ovom slučaju zaista surovi. U pesmi se navodi da je luna “ćelava”, da po ceo dan spava, da stalno “guzu češe” i “pred kamerama se kreše”, a tvrdi se i da ima masnu kožu i komplekse zbog Slobine supruge Kije. To što se stihovi rimuju samo pojačava snagu ovih reči koje blate Lunu na najbrutalniji način.

Moglo bi se reći da su ovi stihovi, koji je potpuno uništavaju, preterano oštri, čak i za rijaliti, ali ipak treba imati na umu i da je pre svega reč o šali (mada, istina, surovoj) i da je rijaliti, kao i komentarisanje rijalitija pre svega – igra. Pročitajte “Luninu himnu” nepoznatog autora:

Luna Đogani