HITNA DISKVALIFIKACIJA I KRIVIČNA PRIJAVA: Filip šutirao Aleksandru – Obezbeđenje je momentalno IZVELO NAPOLJE


Od udarca pala na pod!


Aleksandru Nikolić javno je ostavio njen dečko, Dejan Dragojević, nakon što je Filip Car ušao u šestu sezonu rijalitija “Zadruga”.

Kako su dani odmicali, Aleksandra i Filip cu bili sve blizi, pa je čak došlo i do poljupca između njih i intimnih scena ispod pokrivača u izolaciji.

Taman kad je pomislila da ljubav među njima cveta, Car ju je ostavio i smuvao se sa njenom nekadašnjom drugaricom Milicom Veselinović.

Aleksandra i Car su svoj odnos započeli u “Zadruzi 4”, a on se ništa nije razlikovao od sadašnjeg, jer su svakodnevno bili na relaciji od ljubavi do mržnje.

Aleksandra Nikolić, Filip Car

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Iako su se njihovi sukobi uglavnom bazirali samo na verbalnim prepirkama i uvredama, tokom četvrte sezone rijalitija došlo je i do jezivog fizičkog nasilja.

Naime, nakon svađe, Aleksandra je pratila, uhodila i provocirala Cara, što je on pokušao na sve načine da istoleriše, ali mu je u jednom momentu pala roletna. On je toliko jako počeo da šutira Aleksandru koja je sedela na njegovom krevetu, koja je od siline udarca odletela sa kreveta na pod.

Aleksandra Nikolić, Filip Car

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Isto to je uradio još par puta, što je nju dodatno razbesnelo, a momci iz obezbeđenja su dotrčali i izveli Aleksandru iz sobe, kako bi je razdvojili od njega.

Zbog jezivih scena fanovi na društvenim mrežama su toliko poludeli da su tražili hitnu diskvalifikaciju Cara, kao i to da se momentalno podnese krivična prijava protiv njega zbog nasilja nad devojkom koje je snimljeno kamerom.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Izvor: srbijadanas.com