SPAKOVALA KOFERE I NAPUSTILA STAN! Dalila i Marijana se POSVAĐALE?! Dragojevićka priznala: “Više ne živimo zajedno”


Stavila tačku na nagađanja!


Dalila Dagojević je nakon zavšetka pete sezone rijaliti programa “Zadruga” otpočela zajednički život sa Marijanom Zonjić. Njih dve su često na društvenim mrežama delile zajedničke snimke iz provoda, ali i iz zajedničkog doma.

Mnogi su se iznenadili kada je Dalila tokom jednog lajva na Tik Toku izjavila da više ne živi sa Marijanom. Odmah su krenule da kruže teorije zavere da su se njih dve posvađale i da je to prijateljstvo puklo.

Dalila je sada na svom Jutjub kanalu objavila snimak u kom je objasnila zašto je spakovala kofere i napustila stan. Rešila je da stavi tačku na nagađanja i da obavesti svoje pratioce da se njih dve nisu posvađale, već da je nešto drugo razlog prekida njihovog cimerstva.

Dalila Dragojević

Foto: Youtube Printscreen/Dalila Dragojević 93

– Marijana je stigla juče, svi znate da je bila u Nemačkoj. Više ne živimo zajedno, Maki živi sa bratom i sa snajkom, mada je ona sada non-stop u putu. Ja živim sama, zbog posla i zbog svega. Dolazim kući preumorna, radim i stalno sam u pokretu. Da ne bismo smetali jedni drugima, odlučili smo da svako ode u svoj stan i da se viđamo kada je Marijana tu i kada meni obaveze dozvole. Juče je Makica stigla i išla sam sa njom kod frizera da ona odradi nadogradnju kose, posle smo otišle da šopingujemo i ona mi je kupila emotivnu sovicu – rekla je Dalila, zatim dodala:

Dalila Dragojević

Foto: Youtube Printscreen/Dalila Dragojević 93

– Ova emotivna sovica je bakica, a bila je i sovica koja je dekica. Ja sam odlučila da uzmem bakicu, da ne bih uzela dekicu. Jako je slatka, unutra je ćebence. Jednu ovakvu plavu imam kod kuće u Bosni. To je prva sovica koju sam ja jednoj osobi poklonila i ta sovica je ostala u kući. Videću da li ću i ovu poneti u Bosnu ili ću je ostaviti ovde u stanu. Makica mi je kupila i jako je slatka – rekla je Dalila kroz osmeh.

Zanimljivo je da su Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić imali zajedničku sovu koju je Deki do raskida sve vreme čuvao dok je Nikolićeva u rijalitiju. Stalno je snimao, ljubio i govorio da je Aleks njegova sova.

Dejan Dragojević
Izvor: srbijadanas.com