HOĆE DA JE VRATI NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Maja uputila jezive PRETNJE Jovani: “Javno PLAČE da bi je narod ŽALIO”


Rat ne jenjava!


Jovana Jeremić otišla je sa ćerkom Leom na odmor u Crnu Goru, ali se taj put pretvorio u “pakao” zbog jezivih pretnji nepoznatog muškarca.

Povod da se voditeljki putem pretećih poruka obrati izvesni mafijaš, koji se predstavlja kao član klana Veljka Beluvuka poznatijeg kao Velja Nevolja, jeste njena svađa sa Majom Marinković. Kako je Jovana rekla, s pretnjama je počeo u dva noću, a pozvao se na Tamaru Đurić i rekao kako je od nje dobio broj telefona.

Prepucavanje između starlete i voditeljke ne jenjava na Instagramu, te je sada Maja odgovorila Jovani na komentar da “Srbija nije zemlja starleta iz kriminogenih miljea”.

– Pozovi mene u jutarnji program, da ti ja objasnim neke stvari i da te vratim na fabričko podešavanje! – napisala je Maja, uz emotikon poljupca.

– Sada je meni jasno sve, nije bolest sve što boli! A to što ti misliš da si novinarka i da možeš da se služiš lažima, i da sve oko tebe prozivaš, to si se malo z***bala. To što se pozivaš na druge ljude, glumiš neku silu, vređaš, a onda kao p***a plačeš javno da bi se narod sažalio da dobije 100 pratilaca na Instagramu, jako seljačka priča, doduše u tvom stilu – dodala je Marinkovićeva.

Izvor: srbijadanas.com