“POTPISUJU PAPIR DA SE S*KSAJU SA STAROM DEBELOM MRCINOM!” Bivša zadrugarka ZGROŽENA: “FUJ! ZEMLJO, OTVORI SE!”


“Fuj, kako su mi se oboje zgadili.”


Jelena Batos, bivša rijaliti učesnica “Zadruge”, žestoko je osudila ponašanje oca Maje Marinković, Radomira Marinkovića Takija, jer je objavio  “ugovor” koji devojke moraju da potpišu da bi ušle u bilo kakav odnos sa njim.

Ovo je zgrozilo bivšu zadurgarku te je žestoko oplela, t eobjavia poduži Instagram stori:

– Ovo samo na Balkanu ima da ovakav roditelj, tj, menadžer dobija prostor u medijima na kontu ćerke i njenog s*ksa sa zauzetim muškarcima. Fuj, kako su mi se oboje zgadili. I samo da se zna, nikakav biznismen iz Švedske, nego taksista.

– Ja ne znam šta je gore, što ove devojke trče za njim zato što je “Zadruga faca” zbog ćerkinih blamova ili što je jedini uspeh što u svojih 50 godina da daje izjave za džabe, komentarisanjem ćerkinog izbora zauzetih muškaraca. Može neko da mu pošalje instrukcije šta znači reč/uloga oca. Ja veće kadruše nisam videla a ni veće budale od žena koje potpisuju taj papir i s*ksaju se sa ovom starom debelom mrcinom koji jednom detetu nije uspeo da kupi stan od svog “biznisa” pa je lakše podržati da bude sa njegovim vršnjacima da joj oni to kupe dok on ide od novinara do novinara i komentariše to sve. To je za njega uspeh. Zemljo, otvori se! – napisala je Jelena na svom Instagramu.

Izvor: srbijadanas.com