ISPLIVALE PREPISKE MAJE I FILIPA: Car sve vreme jurio za Marinkovićevom i bio neveran Aleksandri, šok dokazi (FOTO)


Neće da ćuti!


Bivši zadrugar Filip Car nedavno je raskinuo sa svojom verenicom Aleksandrom Nikolić, koja je otkrila da je jedan od razloga raskida zapravo Filipovo neverstvo.

Kontroverzna bivša zadrugarka Maja Marinković ovog jutra javno se obratila fanovima putem društvene mreže Instagram, te je tom prilikom razotkrila Cara. Naime, ona je objavila sve prepiske, video pozive i audio pozive sa njim.

– Meni je svanulo, a verujem da će nekima da se smrkne. Nikada nisam volela kada je neko cinkaroš, kada neko nekome čini zlo. Svima je jasno da sam više puta bila ugrožena od strane iste osobe javno pred kamerama, bila omalovažavana i vređana, a ta ista osoba sada pokušava da stupi u kontakt sa mnom. Naravno, ja nikada nisam krila šta sam osećala prema toj osobi u to vreme, uvek sam bila iskrena, dok su drugi pričali totalnu drugu priču. Mislim da negde uvek istina izađe na videlo i nemam potrebu da bilo koga štitim. Istina je zapravo totalno drugačija, a sada imate priliku da vidite šta je zapravo istina, dok je u velikoj ljubavi sa verenicom – rekla je Maja, a onda je počela da objavljuje skrinšotove.

– Ej, ali, Majo, namaza si, ali ja sam premazan!- napisao je Filip.

– Snimi sebe i Lea, kući sam za najviše pola sata i zovem te. – dodao je on

Izvor: srbijadanas.com