“ŽVALAVA, TUŽI SVOJU MAMU ŠTO SI TAKVA”: Marko Đedović nikad jače udario na Anu Ćurčić, umešala se i Kačavenda


Opleo!


Sinoć je u emsiji “Pitanja novinara” novinar Darko Tanasijević porazgovarao je sa Milenom Kačavendom o Ani Ćurčić i Aci Buliću.

Njega su zanimali detakji u vezi sa navodnom krađom bebe Ćurčićeve i Bulića.

Aca Bulić, Ana Ćurčić, Milena Kačavenda

Aca Bulić, Ana Ćurčić, Milena Kačavenda
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Ana i Aca su dosta puta pričali o potrazi za detetom, ti tvrdiš da je to dete mrtvo i da nije rođeno, pa si rekla da se sprdaš sa institucijom – rekao je Darko.

– To dete se rodilo, ali mi imamo na današnji dan povampiravanje. Porodila se u bolnici, “Narodni front” u Beogradu, čini mi se da je rekla šesti dan ili osmi dan da je dete preminulo, tako da je ona jedina žena koja nije dobila otpusnu listu. Ona je godinu dana mlađa od mene, nije bilo normalno da devojka sa 18 godina dobije dete. 30 godina nisu tražili dete i sada kao traže, pa se javlja đa u Švajcarskoj, đa u Nišu. Ja sam između moje dve trudnoće imala kiretažu, pa i za to imam papir – rekla je Kačavenda.

– Pričala si o odnosu Ane i tvog brata i rekla si da nisi mogla ni da znaš da oni tebi petljaju iza leđa. Kako onda nisi provalila, kada si rekla da ti je tražila matični broj njegov dok je bio u zatvoru – rekao je Darko.

– Ne bi bilo nenormalno da da 50 evra simbolično, a nije ona neko ko treba da uplaćuje mom bratu svaki mesec. Nije normalno. Kada neko nekome završi u zatvoru obično se donosi ženi, sestri ili tako dalje, a za nju ne bi bilo čudno da uplati 50, 100 evra. Ona poznaje mog brata mnogo godina. Nisam htela da dam matični broj pritvorenog lica, ne matični broj građana bilo kome – rekla je MIlena.

Kako bi reagovala kada bi znala da Ana Ćurčić sprema tućžbu za tebe i Đedovića – pitao je Tanasijević.

Marko Đedović

Foto: Srbija Danas

– Uuu jedva čekam, tek ćemo da se raščivijavamo. Njena čuvena priča o kodeksima, toliko o kodeksima, ima nekih stvari koje sam očekivala od nje, ali ima stvari ruku bih dala da nikada ne bi uradila – rekla je Milena.

– Nek tuži mamu svoju što je takva kakva jeste, pre bi tu tužbu dobila, nego ovu preko mene. Ne znam šta da ti kažem za žvalavu…Verovatno će da tuži za neke skrinšotove, zabole me du*e što će da tuži, ali me zanima da li je nečim demantovala svedoke koji su čuli i audio snimke na kojima ona kao žrtva nasilja govori da joj nije čudno što je neko nekome pucao pored glave – rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com