“IŽIVLJAVANJE NAD DECOM!” Pakao čime se Zvezdan sve služi! Direktna ucena za produkciju, Anđela PODRŽALA!


Dobro pogledajte i poslušajte!


Čini se da je Zvezdanu Slavniću teško da kontroliše bes i agresiju, pa sve češće dolazi do toga da nasrće na pojedine zadrugare, dok ga ostali i članovi obezbeđenja smiruju i drže.

Isto se desilo i tokom jučerašnjeg dana, kada je Slavnić ušao u sukob sa Nenadom Lazićem Necom, a zajedno sa Miljanom Vračevićem.

Sukob je jako brzo eskalirao i doveo do drame, a Miljan je čak izveden napolje iz rijalitija kako bi se smirio. Ipak, na društvenim mrežama je osvanuo snimak na kojem vidimo Zvezdana koji preti i izgovara užasne reči, dok razgovara sa Anđelom Đuričić.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Adam Labunski

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Adam Labunski
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ako se ne smiri… samo me poslušaj, da ne bude da ti ne govorim, onda ću samo da pokucam na kapiju tamo i kraj, ili on ili ja. Ja ne mogu na robiju da idem zbog njega! Ma ja samo da stignem do njega, da ga uhvatim dole za m*da i da mu ih okrenem. Da ga okrenem naglavačke! – pričao je Zvezdan o Neci, nakon sukoba.

– Ma znam ja to, ti si to meni već rekao. Razumem, razumem – dodavala je Anđela.

Očekivano, ovakve reči izazvale su niz osuda i loših komentara po Slavnića, budući da mu nije prvi put da preti ostalim ukućanima, te da izaziva fizičke okršaje.

Kako je Neca duplo mlađi od njega, i fizički slabiji, gledaoci su Zvezdanu čak poručili da se “iživljava nad decom”…

Izvor: srbijadanas.com