UGOVOR JE POTPISAN! Moka ulazi u Zadrugu – progovorio o PREGOVORIMA SA PRODUKCIJOM: “Dogovorio sam se sa Pinkom…”


Suočiće se sa sinom pred kamerama!


roslavljeni košarkaški stručnjak Moka Slavnić otkriva da će se useliti na imanje u Šimanovcima kako bi konačno zaveo red.

– Pojedinci su se mnogo zaigrali, čim uđem u Belu kuću, postaviću ih na mesto. Sinu Zvezdanu ću u lice sasuti sve što imam, dobiće batine po g*zi zbog ponašanja prema Anđeli, koja ga voli – kaže košarkaški stručnjak.

On je u nedelju potpisao ugovor sa produkcijom Pinka i uskoro će živeti pod istim krovom sa sinom Zvezdanom Slavnićem i snajom Anđelom Đuričić.

– Ulazim u “Zadrugu”! Dogovorio sam o svemu s Pinkom, ali ne bih da otkrivam kada i koliko ću biti unutra. Jedva čekam da zavedem red! Pojedinci su se mnogo zaigrali, ali više neće moći. Svakog ću da postavim na svoje mesto – kaže Moka i dodaje da je nestrpljiv da pogleda sina u oči:

– Zvezdanu ću u lice sasuti sve što imam! Biću surovo iskren, jer smo mi Slavnići takvi. Ima da dobije batine po g*zi! Plakao sam kad sam video šta je uradio Anđeli. Bilo mi je žao devojke, jer ga iskreno voli! Ona jeste naporna i smara ga, ali i on ima previše kratak fitilj.

Na pitanje da li će s njim popričati o tome što je pokušao da poljubi Aleks, iako je samo nekoliko sati pre toga vodio ljubav s Anđelom, odgovara:

– Hoću! Nije mi čudno što se dopao Aleksandri, jer Zvezdan ima neverovatnu harizmu. Flertovala je s njim, a on je samo želeo da proveri šta znače njeni pogledi, osmeh… Nije ispao fer prema Anđeli i nije trebalo to da radi.

 

Moka Slavnić

Foto: YouTube Printscreen/HYPE TV

Pored toga, Moka je rešio da uđe u rijaliti i kako bi sprečio Zvezdana da pobegne.

– Kad je ulazio u “Zadrugu”, rekao sam mu da pazi šta radi, jer je to zmijarnik. Podržao sam ga jer je to bio način da konačno legalno zaradi novac. Iskreno, u odnosu na robiju, “Zadruga” je odmor na moru! Ipak, vidim da pominje da mu se ide kući. Ubediću ga da to ne radi.

Osim što jedva čeka da vidi Zvezdana, Moka planira da očita bukvicu Mariji Kulić. Slavni sportista iznervirao se kad je Nišlijka napala njegovog sina i Anđelu zbog s*ksa.

– Toj klimakteričnoj ženi neko mora da zapuši usta! Urniše Anđelu, a Zvezdan, umesto da je verbalno polomi, džentlmenski je pušta. E, pa, više neće moći tako! Izgubljena žena iz Niša priča o Anđelinom moralu, a napila se kao ćurka za Božić i izbacila s*se. Prebiće je muž posle rijalitija zbog raskalašnog ponašanja! Ej, ona je s bolesničkog stola skinula ćerku Miljanu da uđe u rijaliti. Bolje nek ćuti – poručuje Slavnić.

 

Zvezdan Slavnić, Moka Slavnić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official/MN Press

Zvezdan je ponovo posle s*ksa s Anđelom prišao Aleks! On se zabrinuo da starleta nema šta da jede, pa joj je odneo hranu. Čim je to uradio, prišao je Đuričićevoj i priznao joj.

– Nemoj to da radiš, jer je sve ovo njena igra. Želi da se umeša u našu vezu da bi bila u najjačoj priči. Zato se i prošle godine smuvala s Dejanom Dragojevićem! Samo da bi imala kadar – prokomentarisala je mlada Crnogorka.

Bivša Zvezdanova supruga Ana kaže da joj se javljaju klinke s kojima ju je Slavnić varao.

 

Ana Slavnić

Foto: TV Pink printscreen

– I dalje nisam svesna šta mi se dešava. Bili smo jedna duša, a dva tela, a sad sam saznala da me je i pre Anđele varao. Javile su mi se neke devojke, klinke, i sve mi ispričale. S nekima od njih je bio baš pred “Zadrugu” – kaže Ana, koja na pitanje da li je njen bivši zaljubljen u Đuričićevu ili Nikolićevu, odgovara:

– Aleks mu se više sviđa od Anđele. Prija mu njena mirnija energija. I Aleksandra je bolesno zaljubljena u njega. Ali, najviše će da pati za mnom! Ja sam fatalna žena i nikad me neće zaboraviti.

Izvor: srbijadanas.com