IZNOŠENJE PRLJAVOG VEŠA: Razvod Lukasa i Sonje je DRMAO 2017. godinu! (FOTO)


Blaćenje, pa “spuštanje lopte”:


Jedan od događaja koji su svakako obeležili 2017. godinu u sferi estrade jeste razvod pevača Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, i to posebno zahvaljujući pevaču, koji se potrudio da ovo bolno iskustvo bude sasvim javno.

Aca Lukas je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu početkom juna objavio da se razvodi od Sonje, zbog njene navodne ljubavne afere sa košarkašem Markom Jarićem. Jarić je to demantovao, ali razvod je bio definitivan.

aca-lukas

Lukas je kasnije pričao da mu je muka što se njegov privatni život razvlači po tabloidima, i napomenuo da ima ćerku Viktoriju od 6 godina sa Sonjom, koja sve to mora da trpi.

– Draga moja ljubavi, doduše bivša! Uvek si volela medije i da se slikaš! Uz mene ti je dobro išlo… Ono što sada radiš sa svojim PR-om (samo ne znam šta će tebi PR!)… u najmanju ruku je nefer, da ne kažem grozno prema nekome ko je, kakav god da je, ipak otac tvog deteta! Ja ću majci svog deteta ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće čuti ništa ružno o tebi, jer si majka mog deteta! Ostavljam ti medije, druži se sa njima, nameštaj aefere ocu svog deteta… Propagiraj se, reklamiraj se! – napisao je, između ostalog, Lukas. Samo tri meseca ranije, pre kraha braka, Lukas je pričao kako je Sonja žena koju obožava.

Posle silne buke, Lukas je verovatno poželeo da smiri celu situaciju, pa je izjavio da će Sonja i on ostati u dobrim odnosima, najviše zbog ćerke, koja je jako vezana za njega. Sonja je bila u braku sa pevačem Željkom Šašićem, sa kojim ima ćerku Sofiju. Lukas, osim Sonje, ima iza sebe dva braka, i troje dece, Miljanu, Lazara i Andreja.