IZVINI MILJANA: Cela Srbija je POGREŠNO prenela vest o Miljaninom porođaju – evo ŠTA je prava istina


Čestitke za ponosnu mamu.


Radost u Nušu! Sinoć se u smiraj dana porodila Miljana Kulić koja je na svet donela zdravog dečaka koji će s ponosom nositi ime – Željko. Mama i beba su dobro, javila je jutro posle porođaja njena mama Marija, koja nas je ujedno obavestila da je cela Srbija pogrešno prenela vest o porođaju njene ćerke.

Naime, i naš  je baš kao i ostali mediji pogrešno napisao da je mali Željko težak 2 kilograma i 450 grama i da je dug 53 centimetara. Međutim, Miljanina junačina je ipak dosta krupnija beba.

– Željko je težak 3 kilograma i 560 grama i dug je 54 centimetara. Oboje su dobro i sve ide po planu. Kod nas u kući vlada euforija – obavestila nas je baba Marija o grešci.

Roditelji Miljane Kulić

Neposredno pre porođaja, ekipa našeg portala je posetila Miljanu u porodičnoj kući u Nišu, a i novopečena mama je rekla koliko će njen sinčić biti težak na porođaju.

Miljana Kulić

– Kažu da je beba zadovoljna i da je pristojno krupan. Lekari objašnjavaju da će biti negde između 3,5 i 4 kilograma, sve zavisi kako ko računa. Znači da mu je lepo i udobno kod mene – rekla je tada Kulićeva.

Da podsetimo, Miljanin sin je prva rijaliti beba iz njene kratkotrajne ljubavi sa Ivanom Marinkovićem dok je bila u rijalitiju “Parovi”. Kulićeva se porodila carskim rezom i pod anestezijom jer je beba bila okrenuta karlično. Ona je veliki deo trudnoće iznela u rijalitiju “Zadruga” gde je potom prešla, a poslednje dane je provela u porodičnom domu u Nišu.