PREOKRET: Ivan Marinković otkrio detalje POMIRENJA sa Miljanom i ulaska SA BEBOM u novi rijaliti!


Bio je maksimalno iskren.


Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan, ne krije sreću što je dobio sina sa Nišlijkom Miljanom Kulić. U razgovoru za “Alo!” Ivan otkriva da je konstantno u kontaktu sa bivšom partnerkom, ali da još nisu odlučili da li će život nastaviti kao porodica ili ne.

– Hvala puno, čestitke stižu sa svih strana i slavim ceo dan, častio sam sve drugare. Međutim, tek ćemo napraviti pravu feštu kada Miljana izađe iz bolnice. Inače, nas dvoje smo konstantno u kontaktu, sve je u najboljem redu, poslala mi je bebine fotografije, a uskoro idem u porodilište da ih vidim, pa ćemo o svemu razgovarati – kaže Ivan Marinković i objašnjava da ovo ipak ne znači da se pomirio sa majkom svog sina.

ivan-marinkovic

– Najpre da naglasim da Miljana i ja nikada nismo ni bili u svađi, a ako me pitate da li ćemo sada biti u vezi, teško da bih mogao da vam odgovorim. Kada je reč o ozbiljnim stvarima, najvažnije je ići korak po korak i neozbiljno je razgovarati o nekakvom pomirenju telefonom. U ovom trenutku ne planiram da budem u vezi, a najbitnije je da smo spustili loptu i da je sada sve u redu – kaže Ivan i dodaje:

– Kada Miljana i beba budu izašle iz bolnice, ponovo ću otići u Niš, a tada ćemo lepo sesti i o svemu porazgovarati. Pa i o tom imenu koje je izabrala za bebu. Šalu na stranu, ali najvažnije je da je beba živa i zdrava. Za sada ne planiram da se selim u Niš, niti će Miljana doći da živi u Beogradu – kaže Ivan i otrkiva da li će upoznati ćerku Lenu sa sinom.

Miljana Kulić

– Malo mi je nelogično i glupo to što je Goca u jednoj emisiji rekla da moj sin nije Lenin polubrat. Lena je u godinama kada sve može da razume, a verujem da oseća pritisak od majke. Ljudi su u gorim situacijama pravili decu, pa su se ta deca upoznavala. Ponavljam, ići ćemo korak po korak, godine su pred nama i verujem da će na kraju sve biti u redu – kaže Marinković i otkriva da li ćemo ga sa novom porodicom uskoro gledati u novom rijaltiju.

– Možda bih mogao, kao otac, da uđem u rijaliti i da tako viđam dete na određeno vreme. Ali, mislim da nije pametno da Miljana, a pogotovo dete, budu deo rijalitija. Beba je isuviše mala za tako nešto, a verujem da nema tog novca zbog kojeg bi Miljana tako nešto uradila – kaže Ivan.