Janjuš NASRNUO na Aneli, urla iz petnih žila: Obezbeđenje opkolilo imanje – HAOS kakav se ne pamti, Ahmićeva se GUŠI u suzama

Ovaj rijaliti par nikako da zakopa ratne sekire i uplovi u mirnu luku. Noćas je stvar izmakla kontroli, pa je moralo da reaguje i obezbeđenje.


Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš obeležili su “Elitu” svoji turbulentnim odnosom. Noćas je došlo do žestokog sukoba među njima.

Aneli je nakon haosa plakala i jadala se Urošu Staniću i Marku Đedoviću, a oni su pokušavali da je uteše. Janjuš je ponovo došao do nje, pa su se međusobno vređali i vikali jedno na drugo. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako bi sprečilo sukob većih razmera. Aneli se žalila da je Janjuš nasrnuo na nju i optužila ga je da je agresivac.

– Pljuvali su se, ništa me ne pitaj. Svađali su se ovde, ona je njega pljunula, onda je on nju pljunuo dva puta – rekao je Uroš Đedoviću

– Ovde sam se napinjala, pa sam se upiškila u gaće koliko sam vikala. Nasrnuo je na nas tamo na krevetu, počeo je da udara. Ološ onaj pravi, šta on meni radi. Da meni mama i porodica gledaju ovo – vikala je Aneli kroz suze.

Janjuš je potom došao do paba i njih dvoje su se ponovo sukobili.

– Agresivcu, nije ti mesto ovde. Mrš smradu jedan i folirantu, sram treba da te bude, kakav si ti ološ, treba porodica sve ovo da mi gleda, ti mene da izbacuješ iz paba – rekla je Aneli.

– Klošarko jedna najgore, razvaliću te ovde smećarko jedna, sad ste završili zauvek. Sve je u pravu Asmin sada mi je sve jasno, treba da mi se skloniš sa očiju. Razvaliću vas ovde – rekao je Janjuš.

– Oćeš i mog brata da razvališ ološu neviđeni, boli te Asmin i ljubomoran si na njega, ti si bolestan čovek da ovako nasrćeš na mene. Joj šta mi radi čovek ja ću sebe da uništim, pakao mi je čovek napravio. Ja ne mogu ovo sada izdržati – rekla je Aneli.

– Šta je ona kriva meni nije jasno, što radi sve ovo – rekao je Đedović.

– Ja ne mogu ovo više izdržati, ovde sam radi svog deteta ali ne mogu više, obrukala sam se za čitav život sa njim, kako ću ići kući ovako – rekla je Aneli.

– Nisi se obrukala, ostala si dostojanstvena, samo se sad smiri, ostaću ja sa tobom večeras, spavaćemo zajedno -posavetovao je Uroš.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements