“Trudim se da NE POKAZUJEM EMOCIJE” Miona progovorila o odnosu sa Stanislavom: Evo KAKO se oseća


Ona je otkrila kako se oseća u trenutnom odnosu sa Ša, kao i kako je reagovala na obraćanje porodice.


Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Miona Jovanović. Ona se dotakla njenog odnosa sa Nenadom Aleksićem Ša, te priznala da je nikad srećnija i da se nada da će njeni roditelji prihvatiti njega kao zeta.

Zatim se dotakla veze Maje i Stanislava, a komentar koji je uputila o njihovom odnosu sve je šokirao.

– Miona, kako si osim što si lepa? U kakvoj ste fazi ti i Ša? -pitao je Darko.

– Predivno se osećam kad dobijem ovakav kompliment. Ova nedelja mi je bila prelepa, malo emotivna zbog čestitki. U mirnoj luci smo, ima nedelju dana kako smo mirni. Ovo je umorna Miona koja više nema snage da se bori ali i nemam razloga da se suprostavljam, on je maksimalno korektan, dosta je spuštao loptu u poslednje vreme i moram da ga pohvalim – rekla je Miona.

– Sinoć ste opet ušli u raspravu tokom nominacija? – pitao je Darko.

– U toku mog izlaganja sam mislila da mi je neko dobacio i Nenad mi je rekao da ne želi nepotrebne svađe, meni je to iznerviralo jer ako se meni neko nakači ja moram da odgovorim. On ne želi da ulazim u nepotrebne sukobe sa nekim smešnim personama, ne treba da dajem važnost nekim nebitnim ljudima ali ja mnogo ćutim tako da u nekim momentima moram da progovorim i da odbrusim – rekla je Miona.

– U sredu si bila mnogo emotivna, pogotovo kad ti je Milan pročitao poruku porodice, kako si reagovala nakon toga? – pitao je Darko.

– Ja ću sad opet da zaplačem, oni mene savetuju kao roditelji. Oni se plaše jer je bilo mnogo loših situacija, bio mi je dug period gde su se konstantno dešavali haosi i iz tog razloga razumem ali u poslednje vreme je sve kako treba da bude. Oni moraju da skapiraju da ja njih razumem i da oni takođe moraju mene – priznala je Miona.

– Ljudi govore da si ti hladna ali to nije tako? – pitao je Darko.

– Ja se trudim da ne pokazujem emocije jer mi to stvarni ne treba ovde. Ja kapiram koliko je mojim roditeljima teško, sigurno im je teže nego meni, ja mogu da zamislim dok gledaju kako je njima. Ja svoje zdravlje ne gubim, u nekim situacijama ja gubim živce ali ne stresiram se toliko. Kad izađem otići ću na neki odmor i biće mi bolje – otkrila je Miona.

– Kako komentarišeš odnos Maje i Stanislava i trzavice u njihovom odnosu? – pitao je Darko.

– Ne bih ja to da komentarišem ali ajde. On je ušao prvi put u rijaliti i malo se spustio na zemlju kad je čuo reči svoje porodice, to je sve do njih kako će to sve izgurati. Generalno on ne voli da mu se bilo ko meša ali kad bude izašao verovatno će biti nekog uticaja. Još skoro dva meseca je do kraja i videćemo da li će se držati svog stava, ja mislim da će oni sve to rešiti, kakve god oni rasprave da imaju mislim da to nije ništa kobno – dodala je Miona.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com