Janjuševo ponašanje STROGO KAŽNJIVO: Janjušević će biti ZBOG OVOGA udarn po ušima – Ode honorar?


Janjuš je odlučio da preskoči sinoćnju emisiju i sabotira program.


Učesnik rijalitija “Elita”, Marko Janjušević Janjuš, sinoć je iznenadio javnost odlukom da ne učestvuje u emisiji “Pitanja novinara”. Ova odluka je usledila nakon njegovog nedavnog raskida sa Aneli Ahmić, sa kojom je bio u vezi tokom boravka u rijalitiju.

Njihov odnos je bio predmet brojnih spekulacija i interesovanja javnosti tokom trajanja rijalitija, te je raskid izazvao veliku pažnju medija i fanova.

Ova odluka je izazvala različite reakcije među javnošću i fanovima. Dok su neki izrazili razumevanje za Janjuševu odluku i pružili mu podršku u teškom trenutku, drugi su bili razočarani njegovim izostankom iz emisije “Pitanja novinara”. Mnogi su se pitali da li će Janjuš uspeti da se izbori sa emotivnim izazovima i vratiti se u javni život nakon raskida sa Aneli, sa kojom je prethodno imao žestoku svađu.

– Ne učestvuje u emisiji – glasio je komentar na temu ove fotografije Janjuša u rehabu.

– Sprdačina žešća… S Munjom imam korektan odnos, u prolazu nešto kad je tu, na njegovoj faci se vidi da se čovek sprda, da se sa svima sprda – rekla je Aneli Ahmić.

– Ja da dolazim u ludilo više zbog ovog foliranta, prevaranta, kriminalne osobe ovde, kriminalna si u duši, ti si ku**a u duši, imaš ku**insku dušu, tako si jadna. Najlošije stvorenje koje su moje oči videle. Kakav Munjez problem?! Njeni odgovori su meni nelogični. Je**la te Jovana, kamo sreće da sam ovu psihopatu (Jovanu) je**o, nego tebe. Pogledaj kakva ti je istorija života, pogledaj na vikipediji, pa si na mene našla mrlju da bacaš – rekao je besno Janjušević.

Inače, učestvovanje u emisijama je obavezno, pa je jasno da će Janjuš snositi posledice ove odluke, odnosno, da će biti novčano kažnjen zbog sabotiranja programa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Izvor: srbijadanas.com