JOŠ JEDNA PREVARA SLOBE RADANOVIĆA! Nova ukućanka otkrila DETALJE o Kijinom SUPRUGU – Muvao je SVE REDOM!


Pevačica ima keca u rukavu.


Od večeras, nova učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu “Zadruga” je Pinkova zvezda Dragana Žeželj. Ona poznaje pojedine učesnike a upućena je i u neverstva Slobodana Radanovića.

Nagađalo se i se Žeželjeva dopisivala sa Slobom Radanovićem pre nego što je on uđao u rijaliti i prevario javno svoju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa modnom blogerkom Lunom Đogani. Pinkova zvezda je u studiju objasnila sve o odnosu sa Radanovićem.

Dragana Žeželj

Dragana Žeželj
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– On poznaje moju rođenu sestru, bliznakinju, i pomešao me je sa njom na audiciji za Pinkove zvezde. Meni ništa nije slao, ali čula sam da je muvao dosta njih. Mene nije. Ali koleginice iz Pinkovih zvezda jeste. Pričalo se za njega da muva sve redom. On se nabacivao, ali da li je bilo nečega ili nije, to ne mogu da tvrdim. Neću se mešati u taj odnos Lune, Slobe i Kije, nije mi to zanimljivo, ne želim da ulazim u to. Bane je dobar dečko, ali mi se ne sviđa – rekla je Dragana pre nego što se uselila u Belu kuću.

Kako je izgledlo ono što je Dragana imala da kaže o Slobinom neverstvu, možete pogledati u videu koji je u prilogu od 07:10: