LUNO, KIJO? ŠOK: Ovo je Slobina reakcija nakon što je NOVA lepotica ušla u Zadrugu! Isuse… (VIDEO)


Muvao je i njenu sestru!


Pinkova zvezda, Dragana Žeželj od večeras je nova učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu, Zadruga. Ona je ušla sa jednom informacijom spolja, koja mnoge interesuje – neverstva koje je u braku počinio Sloba Radanović.

Ipak, nakon što je ušetala na luksuzno imanje Dragani su se mnogi ukućani obradovali, pa i Sloba. On je svoju koleginicu lepo dočekao, a najviše joj se obradovala Andrijana Radonjić sa kojom je Dragana privatno drugarica.

zadruga

– Ja sam Dragana Žeželj, pevačica. Moram da kažem da sam Slobi veoma zahvalna, jer da nije bilo njega na audiciji, ja ne bih prošla u Pinkovim zvezdama, dao mi je drugu priliku. On takođe poznaje moju sestru bliznakinju – rekla je Dragana koja nije odmah htela da otkrije da je Radanović muvao njenu rođenu sestru.

– Ne znam tačno gde je bila na audiciji ali sećam se da sam joj rekao “Hajde otpevaj još jednu pesmu” – ispričao je Radanović svojoj devojci Luni dok se Žeželjeva predstavljala.

Ovonedeljni vođa, Miljana Kulić velikodušno je ponudila novoj zadrugarki deo svoje hrane i cigareta a onda izrazila uverenje da će i ostali cimeri “donirati” namirnice novoj učesnici.

Kako je izgledao ulazak Dragane Žeželj u Zadrugu pogledajte u snimku koji sledi: