Kačavenda RAZOTKRILA Anitine tajne PLANOVE – Usledio PREKID zbog informacija iz SPOLJNOG sveta


Rekla je svoje mišljenje…


Sinoć u toku emisije Darko Tanasijević pozvao je Milenu Kačavendu da da svoj sud o skandalu između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović. 

– Ja sam šokirana, ali svesna da je ovo moguće. Njihovo venčanje su neki podržali, a neki ne, ali je veći deo javnosti bio za tu ljubav. Anita je bezdušna, jer se sa drugom devojkom čula na dan venčanja – započela je Milena.

– Ovo se ne radi ni neprijatelju. Možete li misliti da ona na dan venčanja gugla neke kapljice vode, tokom čega misli na neku drugu ženu. Ovo je za mene šok. Anitina ljubomora kad je Matora u pitanju je abnormalna, nije normalna. Matora je dala sve da njihov odnos da ima budućnost, a ona je sve ovo uradila. Matoroj je mnogo bolje da je ovde, jer ne znam šta bi radila da je kod kuće. Mislim da okruženje nije pogrešno – kazala je Milena.

– Ako su stvari istinite, ovo se ne radi ni krvnom neprijatelju – rekla je Kačavenda.

Milena Kačavenda

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Znate i sami da se Matora odlučila i na telesnu oplodnju, pritom prihvatila i Anitino dete i vezala se. One su mogle da stvore zajednicu, pa šta da bude posle? Ja bih skočila sa terase – dodala je Milena.

– Žena je u totalnoj anesteziji, ona ne zna gde je jer vrti slike po glavi – dodala je Milena.

– Definitivno ne vidim ni drugi razlog sem interesa što je Anita ušla ovde – rekla je Milena.

Milena Kačavenda

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Ljubomora koju Anita ima je prevazišla sve granice. Žena ima plan da se sve ozvaniči, situacija je jeziva i ja sam se jako potresla. U ovakvim trenutcima mislim da joj je bolje što je sa nama, nego da je sama u kući – zaključila je Kačavenda.

Darko je Matoroj preneo informacije iz spoljnog sveta u vidu poruke najbližih. Oni su joj poručili da su uz nju bez obzira na sve, na šta se ona rasula od emotivnosti i plakanja.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com