BEZDUŠNOST Anite NA DELU… Dok se Matora raspada od tuge zbog njene prevare, evo GDE JE ona OTIŠLA


Jovani se slošilo, pa je morala da popije i lekove za smirenje.


Nakon što je Jovana Tomić Matora saznala da ju je supruga Anita Stanojlović prevarila, doživela je nervni slom. Njih dve su se satima svađale, a Anita je tek nakon nekog vremena priznala da se jeste dopisivala sa Mateom Car, koja je sinoć i ušla u rijaliti i Matoroj u lice otkrila sve što joj je Stanojlovićeva radila iza leđa poslednjih meseci.

Jovana je uspela da se presabere pred početak emisije “Pitanja novinara”, te je ispoštovala produkciju i gledaoce i iako je bila u lošem stanju, prisustvovala je emisiji i razgovarala sa voditeljem Darkom Tanasijevićem kroz suze o čitavoj situaciji.

S druge strane, na sveopšti šok, Anita koja je sve i zakuvala, odlučila je da pred početak emisije ode da spava, ne mareći za Matoru kojoj nije bilo dobro! Kamere su snimile Anitu kako mirno spava u krevetu, dok se Matora kida i jeca i govori o izdaji i sramoti koju oseća i to pred kamerama.

Jovana Tomić Matora

Jovana Tomić Matora
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Nakon što se emisija završila, u cik zore, Matora je popila tabletu za smirenje i legla je u krevet, a oko nje su bili njeni najbliži prijatelji Marko Đedović i Nenad Aleksić Ša. Anita se baš u trenutku kada je Matora zahtevala odmor setila kako bi želela da priča sa njom, te je sela na krevet pored i svojim prisustvom je urnisala još više.

Anita Stanojlović

Anita Stanojlović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Anita je i tada pokazala bezdušnost na delu, pa je sve vreme sedela na krevetu iako su joj svi govorili da se skloni, jer Matoru uznemirava samo njeno prisustvo i ne želi da je vidi. Na kraju je i obezbeđenje moralo da reaguje, a nakon što su zadrugari čitavih pola sata molili Anitu da se skloni i pusti Matoru da se odmori jer joj je zaista loše, Anita nije želela ni da čuje, već je potpuno hladno i dalje insistirala da bude tu.

Njeno ponašanje je dovelo do toga da Matora jedva ustane iz kreveta i premesti se u rehab, kako bi mogla da odmori i odspava.

Izvor: srbijadanas.com