“Kao neki klošar” Miona nikad bednije opisala svog izabranika – Ša u delirijumu zbog poniženja


Veza Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović u poslednje vreme podseća na rijaliti u rijalitiju. Ulazak Stanislava Krofaka potpuno je poremetio već poremećenu luku u kojoj je par već duže vreme, i čini se da nikako ne uspevaju da nađu zajednički jezik.


Bivšem reperu su živci sve tanji i kraći, a poslednji udarac na njihovu romansu im definitivno nije trebao – Miona je sa Krofakom izabrana za ovonedeljnog potrčka.

I dok pokušavaju da se presaberu, nekada uspeju da prozbore poneku lepu reč. Nažalost, danas nije bio dan za to.

Nenad Aleksić Ša
Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga Official

Naime, Mioni je danas kod Nenada smetao njegov šmekerski potez, verovatno naučen iz novobeogradskih blokova, kraja iz kog je Aleksić, i time se ponosi. Ovim potezom ipak ne bi trebao da se diči.

– Opet pljuješ. Drugi put da si pljunuo. Pljuješ kao klošar – kazala je Miona.

– Ja sam takav, kakav sam. Nisi mi jasna – rekao je Ša.

Podsetimo, danas Jovanovićevoj nije bio dan. Učesnici u “Eliti” danas biraju najozlojeđeniju ličnost, a svako od takmičara mora da navede troje cimera i da obrazloži zbog čega je baš njih odabrao.

Svoj stav je iskazala Maja Marinković, potkačivši mladu pevačicu.

– Miona je jedno veliko zlo. Ona je najozlojađenija osoba – kazala je Maja.

– Maja je najozlojađenija. Niko je nije prihvatio kao devojku. Svima je bila prolazna faza. Ona je imala u prošlosti muškarce koji su imali decu, porodicu i partnerke. Jako je zlo – kazala je Miona.

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša

Izvor: srbijadanas.com