“Ljubavnica je loš čovek, prijatelj i partner” Maja Marinković vratila Mionu NA FABRIČKA PODEŠAVANJA (VIDEO)


Starleta brani svoj odnos svim raspoloživim silama!


Dane za nama obeležilo je suočavanje Mione Jovanović sa starletom Majom Marinković koja je uplovila u vezu sa Mioninim bivšim momkom, Stanislavom Krofakom.

Podsetimo, Miona je u Elitu ušla tako što ju je bivši dečko ispratio, da bi nedugo potom uplovila u vezu sa Nenadom Aleksićem Ša koji pred kamerama često demonstrira posesivni vid ljubavi.

Maja Marinković, Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša
Maja Marinković, Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube Printscreen/Zadruga Official

U toku Nominacija, takmičari Elite birali su između potrčaka Slađe Lazić Poršeline, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.  Nakon što je Nenad Aleksić Ša nominovao Stanislava, reč je dobila Maja Marinković.

– Ja ću da krenem od Miona za koju smatram da je loš čovek. Ona gleda samo svoju zadnjicu, loš je prijatelji, loš partner. Ona je pokušala na prošlim nominacijama da spusti loptu, a sada se promenilo to što smo Stanislav i ja u vezi, ona je od tada dala gas, proradila joj je ljubomora. Ne doživljavam je uopšte. Ona u Ša budi sve loše, a inače je njegova ljubavnica, kao što je meni zamerala Janjuša. Ona je ponizila dečka koji ju je hranio, kod kojeg je živela, a ona ga je izdala. Ona ne poštuje Ša, od starta je Stanislav tema njihopvih rasprava. Ša nije video raspravu Mione i Stanislava, a ona se sve vreme pravdala, ponašanje njeno je presmešno, ona je glumila časnu i poštenu, a sada užas. Ona je za mene užasna. Ona ne breca od ljudi, klasična je upravnica logoran, ne pokazuje emocije,a ona mene ne može da ugrozi. Njoj je sve odgovaralo dok Stanislav i ja nismo ušli u vezu, sada ponižava i proziva. Znam ja da bi ona volela da mi ugrozi odnos, ali neće moći – rekla je Maja, pa dodala:

Maja Marinković
Maja Marinković / Izvor: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Stanislavu i meni je jako lepo, on je meni super. Posmatrala sam ga i njegovo odnos prema Mioni. Imam najboljeg dečka ovde. Sigruna sam u njega, a sviđa mi se što sve sasluša a odlično rezonuje. Ima svoj stav i to cenim jako. Ovakav muškarac još nije ušao u nijednu sezonu, a mnogo mi se svođa jer ne ulazi u resprave. Ostavljam svog dečka, jer o njemu mislim sve najlepše – rekla je Maja.

Izvor: srbijadanas.com