Kompleksi udarili u plafon: Aneli u suzama zbog Maje Marinković, Ahmićeva ne uspeva da sakrije poglede ka Stanislavu


Aneli Ahmić prolazi od samog početka “Elite” kroz izuzetno turbulentan period, što zbog Asmina Durdžića, što zbog veze sa Markom Janjuševićem Janjušem. Međutim, izgleda da joj poslednjih par dana izuzetno teško pada zbog – Stanislava Krofaka!


Bosanska starleta konstantno je u toplo-hladno odnosu sa bivšim košarkašem, a iz Bele kuće pokušava da u spoljnom svwtu vodi ratove sa Asminom Durdžićem i njegovom izabranicom Stanijom Dobrojević.

Međutim, izgleda da Ahmićevoj još nešto kvari sreću – sreća Maje Marinković.

Aneli Ahmić
Aneli Ahmić / Izvor: Instagram printscreen/realno_gledano_

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je klip jedne od Instagram grupa koje verno prate bitisanje učesnika “Elite”. Na snimku se jasno vidi da Aneli roni gorke suze, a pravda ih nervozom zbog Stanije Dobrojević, Asminove buduće supruge.

Ipak, publika koja prati sva zbivanja u i van imanja u Šimanovcima shvatila je da suze nisu zbog Stanije, nego njene dobre drugarice i bivše velike ljubavi Marka Janjuševića. Pritom, kamera tačno zumira momenat u kom Aneli čežnjivo gleda ka Stanislavu Krofaku, Majinom sadašnjem partneru.

– Šta biste radili da imate godina koliko i ja, p*čka vam materina – vikao je Lepi Mića u pabu, gledajući Aneli.

Nije nikakva tajna da je starleta već imala problem sa Janjuševićem zbog Krofaka. Marko je skoro čak i raskinuo sa Bosankom jer je uhvatio njene poglede ka MMA borcu, koji, na njenu veliku žalost, nisu bili uzvraćeni.

Elita
Elita / Izvor: Instagram printscreen/realno_gledano_

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Realno Gledano (@realno_gledano_)

Izvor: srbijadanas.com