Sandra Čaprić dala OŠTAR sud o Mioni, Ša i Stanislavu – “Pokajala se, vratiće se Krofaku”


Ljubavni trougao koji i dalje intrigira domaću javnost, a nekadašnja zadrugarka je odlučila da da svoj sud i otkrije sve što zna.


Pevačica i nekadašnja zadrugarka, Sandra Čaprić, nedavno se porodila i na svet donela svoje prvo dete. Sandra je postala mama malenog dečaka, a ovog jutra se uključila u emisiju “Pitam za druga”, pa je javnost mogla da vidi i kako novopečena mama izgleda nakon porođaja.

Čaprićeva priznaje da joj majčinstvo prija i da uživa sa bebom, ali i da je teško podnela porođaj jer je morala roditi sina putem carskog reza.

– Morala sam da se porodim carskim rezom. Kad sam čula bebu moju, počela sam da plačem. Ne mogu da opišem koje su to emocije i šta se desi ženi kad postane majka. Najsrećnija sam osoba na svetu. Ostvarila sam sve što sam želela. Postižem sve oko bebe, ali imam i pomoć. Snalazim se kako treba i baš na pravi način. Beba se budi na dva sata da bih ga dojila, ali su to slatke muke. Presrećna sam, srce mi igra od sreće.

Sandra Čaprić
Sandra Čaprić / Izvor: Tv Red Printscreen

Sandra svog partnera sve vreme krije od očiju javnosti, ali je otkrila da je u dogovoru sa njim izabrala ime za sina.

– Zbog naše slave je došlo do imena. Aleksandar se zove – rekla je ona.

Kao neko ko je bio učesnik rijalitija, Sandra nije mogla a da ne prokomentariše aktuelnu “Elitu” i njene učesnike, a pre svega Mionu Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka.

– Miona nije srećna pored Ša, žao mi ga je, ali je i on ljubomoran preterano, što ne priliči njegovim godinama. Ona nije sasvim iskrena u tom odnosu. Verujem da bi se vratila Stanislavu, ali se plaši osude naroda. Moguće je i da misli da će joj Ša više pomoći oko karijere. Ono što je sigurno je da ima osmeh od uha do uha kad gleda u Stanislava. Čim je Stanislav rekao da mu je žao Mione postoji tu nešto, ali nisam sigurna da li je baš ljubav u pitanju.

– On je veoma transparentan, ali ne mislim da je za ozbiljno gleda. Međutim, mnogi su tako gledali, pa su se zaljubili na kraju. Ona sad ne popušta, drži do sebe i super mi je njeno učešće – rekla je ona u emisiji “Pitam za druga”, pa dala svoj sud ko koga gleda, Miona Stanislava, ili on nju:

– Više ona njega. Kad on progovori, ona se nasmeje odmah. Ona se trudi da se to ne vidi, ali ne ide to tako. Mislim da se ona pokajala jer to s njima nije uspelo.

Izvor: srbijadanas.com