KOPIJA BI KAO ORIGINAL – Kija javno PROZVALA Lunu, pa je PORUČILA Slobi: “Samo sam ti digla CENU…”


Kako će joj odgovoriti?


Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović u utorak su zvanično stavili tačku na svoj brak, kada su potpisali papire za razvod u Okružnom sudu u Zrenjaninu. To je najtežo trenutak bio sa oboje, međutim oni su odlučili da krenu dalje i da se u potpunosti posvete svojim pevačkim karijerama.

NAČELNIK ČUVAO KIJU I NADICU! Posle Andrijinih PRETNJI, Kija otkrila: Ovo se desilo na aerodromu

Iz dana u dan, oboje ređaju nastupe širom regiona, a sinoć je Kija zajedno sa “Ministarkama” napravila pravi spektkl u Budvi, kada je zajedno sa publikom u glas pevala svoju pesmu prvenac “Ne vraćam se na staro”.

Kristina Kockar Kija

Pobednica “Zadruge” je repertoar proširila, pa je mnogim hitovima svojih koleginica atmosferu dovela do usijanja.

Danas je osvanuo snimak sa njenog poslednjeg nastupa, a Kockareva u njemu peva pesmu Nataše Bekvalac “Original”.

– Nemoj da si u problemu samo sam ti digla cenu. Neće one usne tvoje hoće, što je bilo moje. Ne vole te što si zgodan, što si dobar, što si divan. Mili moj, svaka kopija bi da bude kao original – orilo se klubom u kom su nastupale.

View this post on Instagram

Sutra @omniabudva ljubim vas ?

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Nema sumnje da je Kija ovu pesmu odabrala sa jasnom namerom, a reči je definitivno posvetila svom bivšem suprugu, Slobodanu Radanoviću i Luni Đogani, sa kojom ju je pevač prevario u “Zadruzi”.

Kako će Sloba reagovati kada čuje Kristinine reči i šta će Đoganijeva imati da kaže na prozivku da je samo “kopija originala” ostaje da saznamo.