NAČELNIK ČUVAO KIJU I NADICU! Posle Andrijinih PRETNJI, Kija otkrila: Ovo se desilo na aerodromu


Opisala sve do detalja!


Kija Kockar pobednica Zadruge nedavno je imala okršaj sa bivšim dečkom Andrijom Lazovićem.

MOGU DA BUDU ZAJEDNO! Kija i Sloba, poruke u noći! Ipak, suviše je BOLNO! Pomoć im treba! (VIDEO)

Kockareva je izjavila da joj on duguje 500 evra, nakon čega je on izjavio da ona njemu duguje čak 30.000 evra i poručio joj da je bolje da ne dolazi u Budvu.

Pošto pevačica gostuje u Budvi zbog posla i nastupa koje ima, navodno je stalno u strahu, zbog čega je sa sobom, kako su pisali srpski mediji, povela i majku Nadu Zeljković ali ju je tamo sačekala i policija.

Prema pisanju Srpskog telegrafa pevačica je stigla na aeorodrom u Tivat gde ju je sačekao policajac jer navodno strahuje za život.

 

Andrija Lazović i Nadica Zeljković

– Andrija joj je rekao da će doći u diskoteku gde nastupa da se raskusuraju oko navodnih dugova. Njena majka se mnogo uplašila jer je Andrija i nju zvao i bio vidno uznemiren, pa je odlučila da ide sa ćerkom kako bi bila sigurna da joj neće prići – tvrdi izvor blizak Kockarevoj iz Srpskog telegrafa.

ZAVIRITE! Kija Kockar u NAJSEKSI izdanju pokazala svoj LUKSUZNI stan! A kad stiže FRAJER? (VIDEO)

Zbog svega ovoga, navodno su kontaktirale policiju i uputile ih u situaciju jer se Kija, kako u pisali mediji, plaši za svoj život.

kristina-kockar-kija

Kockareva je odlučila da progovori o ovim natpisima, te je demantovala da je zvala policiju i da se plaši za svoj život, već je poručila da je sačekao prijatelj koji i jedte policajac, ali da je sve to slučajnost!

Kija Kockar

Kija Kockar