KRENULI JEDAN NA DRUGOG! Janjuš i Mihić ZAPENILI KAO BESNI PSI i to sve zbog ZADRUGARKE! Pale TEŠKE REČI


Haos tokom emisije.


U toku je emsija “Izbor potrečka”. Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Janjuševiću, kako bi prokomentarisao današnju podelu budžeta Nenada Aleksića Ša.

– Da mi je dao 1.000 dinara na početku, zahvalio sam se, a video sam da je na silu tih 2.000 dinara. On ni sad ne kapira neka stvari, ja sa Ša mogu da se šalim i da se sprdamo. Ja Nenadu kad pričam neke stvari on neće da čuje da li je dobar ili loš. Misli da ga sprdam konstantno, a ja to ne radim, samo se šalim sa njim. Danas sam znao da ću dobiti mali budžet, čuo sam da mu je Tara punila glavu. Mislim da mu puni glavu jer vidi da nisam bio za njihovu vezu – govorio je Janjuš.

– Nisam ni ja, nije niko normalan – ubacila se Tara.

– Ljudi zaboravljaju da kad Ša raskine sa Tarom, on dođe i priča Kariću i Janjušu, a kad se pomiri sa njom, oni ne valjaju – rekao je Miki.

– Moram reći da me od danas ništa ne interesuje što se njih dvoje tiče. Doći će do situacija kad će opet kukumakati i jednog dana će možda videti da mi što smo pričali, da je tako i bilo. Uopšte ga ne shvatam ozbiljno, ne želim mu loše. Ako mu ja želim loše, neka se meni vrati – nastavio je košarakaš.

Tara Simov

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Danas si rekao da mi želiš loše – odbrsuio je Ša.

– Mene ne interesuje budžet. Kad sam davao intervju, uvek sam govorio da je duhovit i da bi ti dao dušu, ali ima manu da nije dobro. On misli da je dobro, ja mislim da nije i da je pogubljen na njegovu štetu. Rekao je da smo svi mi protiv njega i Tare. Ovde niko nije protiv njegove veze, svi samo vide da tu nema nikakve svrhe i budućnosti. Jedino protiv njihove veze su njegovi roditelj, brat i sestra. Ne shvatam ga ozbiljno i to je to – pričao je Janjuš.

– Što se tiče Janjuša, prošle sezone se sprdao sa mnom, a ja ne mogu da kažem da mu nisam zanimljiv. Ja sam njemu sprdanja, njega boli ku*ac za svaku osobu, gleda samo sebe. Janjuš nema pravog druga i prijatelja, on plovi na način koji misli da treba – rekao je Ša.

– On je tebi dao srednji budžet da te testira. Momak jedini ima dobro mišljenje o tebi, ceni te je Marko Osmakčić, a ispao si nekorektan prema njemu. Janjuš je uvek prema tebi bio licemeran, ni mene ne može očima da vidi. Drag ti je, a ti ga ismejavaš. Janjuš, Miki, Karić, Zola, to je katastrofalno – urlao je Stefan Mihić.

Marko Janjušević Janjuš

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Izvor: srbijadanas.com