MIHIĆ I DENIZ PONOVO U AKCIJi! Ovog puta na DRUGOM MESTU – vrišti iz petnih ŽILA: “Otvorio si se”


Njih dvoje ne prestaju da šokiraju region.


Stefan Mihić je već bio dovoljno nervozan zbog toga što su mu zadrugari juče ukrali hranu, a Deniz Dejm mu je stala na živac kad ga je pitala ko je sledeći na redu za toalet. Njih dovoje su sada ušli opet u akciju maratonske svađe, koja je trajala i trajala. Svađa je započela tako što se Mihić iznervirao i rekao da je on posle Saleta Luksa i tako je krenula skandalozna svađa.

Stefan Mihić je već bio dovoljno nervozan zbog toga što su mu zadrugari juče ukrali hranu, a Deniz Dejm mu je stala na živac kad ga je pitala ko je sledeći na redu za toalet. On se iznervirao i rekao da je on posle Saleta Luksa i krenula je skandalozna svađa.

– Klošarčino jedna – rekla mu je Deniz.

– Klošarko, na mene se kačiš da bi ostala. Šta ti nije jasno? Rekao sam ti da je WC zauzet i da sam ja sledeći. Nisam baba sera da bih znao kad završava – odgovorio je on.

– Najedi se k*rca, ništa drugo nećeš dobiti – odbrusila je Dejm.

– Pa ti to radiš samo – nastavio je Stefan.

Deniz Dejm, Stefan Mihić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Nemaš m*da da napadneš muškarce, čekaš obezbeđenje juče, p*čketino jedna. Ti si go*no, otvorio si se – rekla je Deniz.

– Pomeri se od mene, rekao sam ti, ja sam sledeći za WC, ne razumem zašto hoćeš problem i zašto me nap*šavša. Svakako ćeš sledeće nedelje kući. Ja ću nekog iskasapiti ovde, ja hoću do finala normalno, a ne sa g*vnima. Što je Filip rekao, ovde ludaci u meni bude ludilo – nastavio je Stefan.

Deniz Dejm, Stefan Mihić

Celu urnebesnu svađu, možete da poslušate u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com