KRISTIJAN BRUTALAN! Golubović NAPAO Aleksandru Nikolić, URLA, uneo joj se u lice, pa UČINIO nešto SRAMNO!


Nije imao milosti!


Sinoć je došlo do verbalnog okršaja između Kristijana Golubovića i Aleksandre Nikolić. Fran Pujas je postavio pitanje Kristijanu da se izjasni i kaže šta misli o Aleksandri i Moniki.

Zadruga

Za Aleksandru nije imao reči hvale, dok je Moniku ishvalio.

– Monika drugačiji nivo. Monika nam je ovih dana kuvala rižoto, odnese tanjire da se operu, Aleksandra ne. Ogledalo joj je sve i svja. Jedno ogledalo su vucarale svuda po pabu, veruju u ogledalo, ne u Boga. Našli smo nečije trepavice. Aleksandra se patološki zaljubila u Cara i nije birala sredstva. Shvatio sam da je poremećena kada mu je polila stvari uljem. To je Miljana Kulić. Sklop aljkavosti, lenjosti, spavanje, komentari na ovo, na ono. Stvaraš sliku o osobi koju si prihvatao sa manama. Sve nekako iz sažaljenja radiš. Ali ona, kao i Mina, je k*rva u duši, a to je najgora stvar – govorio je Kristijan.

– Šta sam ti ja uradila da se ovako ponašaš prema meni – pitala je Aleksandra.

Zadruga

Zadruga
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Izdala si pab – rekao je Kristijan.

– I zbog toga ti meni kažeš da sam k*rva – rekla je Aleksandra.

– Popićeš tužbu za ovo što si rekao da sam prostitutka – zapretila je Aleksandra, a Kristijan joj se uneo u facu, zatim se popeo na sto počeo da urla i skida pantalone.

– Pričaš neku priču moju koja nije trebalo da izađe. Da sam bila zaključana u stanu pet dana, da li ti je sada bolje? Ja o tebi nisam rekla ništa loše, samo da imam novo društvo u kući. Popićeš tužbu, možeš samo da se unosiš u facu, ali ja te se ne plašim. Zamisli da kažem celu istinu, ako si sad zacrveneo – uzvratila je Aleksandra.

Izvor: srbijadanas.com