SKANDALOZNO RASKRINKAVANJE “KORISTIO SAM KONDOM” Oglasio se Baka Prase pa se obratio Paulinom ocu


Priče im se nikako ne slažu!


Paula Hublin je učesnica “Zadruge 4” koja izaziva veliku pažnju, kako svojim specifičnim izgledom, tako i svakodnevnim postupcima u rijalitiju. Pre samo dve večeri, tokom pitanja gledalaca, njen bivši dečko, Toma Panić, otkrio je nešto što do sada niko nije znao.

Naime, on je obelodanio da je atraktivna zadrugarka došla u Beograd zbog popularnog jutjubera poznatog kao Baka Prase, te da je završila u njegovom stanu, a ona je odmah pojasnila o čemu se radi.

– Da razjasnim ovu priču. On je komentarisao spot u kom sam bila, pa se on meni javio. Ja jesam došla u Beograd sa svoje tri prijateljice, pa smo se čuli, došao je po mene i otišli smo kod njega, ali se*s nismo imali, samo smo se poljubili – ispričala je Paula.

Paula Hublin

Paula Hublin
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Ona je u više navrata naglasila da do sek*sualnog odnosa nije došlo, a povodom svega se oglasio i on na svom jutjub kanalu, gde je potvrdio priču da je Paula bila kod njega, ali i da je ona ta koja mu se javila, obavestila ga da je u Beogradu i izrazila želju da mu dođe u posetu, posle čega je on svojim automobilom došao po nju.

– Kaže da ne želi intimne odnose, a želi da joj gurnem jezik u grlo. Šta priča ova devojka? Koristio sam kondom, zaštita je bila na mestu, nemajte brige, neće se oprasiti! A nismo seli na piće, zato što nije bilo opcije za to – našalio se jutjuber.

Baka Prase

Baka Prase
Foto: Youtube printscreen/ Baka Prase

Kako je Hublinova izjavila da je i njen otac upućen u sve, Baka je imao nešto reči i na tu temu:

– Tata, ša’im se, nije bilo ničega. Tata mora da je ponosan na nju – rekao je on.

Definitivno se njihove priče ne poklapaju, a šta stoji iza svega i ima li još novih detalja – saznaćemo u narednom periodu.

Izvor: srbijadanas.com