KRVAVA JE: Sloba razvalio izolaciju i hvatao Lunu za facu, pa PAKAO u WC-u – RASEČENA! (VIDEO)


Crna žurka.


Ne prestaju dramatična dešavanja u rijalitiju “Zadruga” koja su počela juče popodne kada je Miki Đuričić nakon burne svađe sa Miljanom Kulić lomio po dvorištu i pretio da će izaći sa imanja u Šimanovcima. Ipak, pakao je krenuo nakon žurke. Posle haosa u izolaciji kada su se posvađali Sloba Radanović i Luna Đogani i kada je pevač iz Zrenjanina hvatao blogerku za lice, ućutkivao je i potom udarao vrata i zid sobe, još veća drama je viđena u Beloj kući.

SAMO JE ZACVILELA: Sirota Žuta… Iznenada je UDARIO, svi zadrugari pritrčali ali KASNO (FOTO)

Sve je počelo u pabu gde su se raspravljali Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić. Razlog je bio donekle sličan kao i kod Slobe i Lune – Kristina Kija Kockar. Đoganijevoj je zasmetalo što je Radanović razgovarao sa stjuardesom iz Zrenjanina, a Smiljanićevoj što je Đukić s njom navodno imao odnose. Znaju već dobro svi fanovi rijalitija “Zadruga” za slučaj navodnog seksa u toaletu o kome se već mesec dana naveliko priča.

Filip i Marija Ana su se dohvatili svih zajedničkih drama koje su prošli u životu, a Smiljanićeva ga je pitala da pred svima prizna da je imao aferu sa Kijom.

– Ti si klošar koji j*be šta stigne – oštra je bila Marija Ana, a Đukić joj je odgovorio da on “dobro zna njen nivo”.

Par je potom prešao u toalet gde je Filip stao na vrata i nije dao Smiljanićevoj da izađe. Vrištali su, polivali se, gurali, a u čitavom metežu i gađanju jedno drugog raznim predmetima Marija Ana je rasekla nogu i njena krv je ostala po kući što su videli i ostali ukućani koji su potom ušli da razdvajaju zajedno sa obezbeđenjem.

OSULA PALJBU PO ĐOGANIJEVOJ: “Ja na ulicu ne bih smela da izađem”! Saznala MNOGO TOGA o Luni (VIDEO)

– Neka krv je na vratima – prokomentarisao je Bane Čolak pre nego što je sa Radosavom Stevanovićem Žutim i obezbeđenjem uleteo u WC.

Marija Ana se tada žalila da je Filip ne pušta, a on se pravdao da je samo smiruje i da je Smiljanićeva bolesna i da sve lažira.

– Kamera je sve snimila, majku li ti lažovsku! Ko je koga prvi napadao i udarao. Ti si srušila grejalicu, a ja te smirujem. Ti si pocepala palac kada si srušila grejalicu – drao se Filip.