“Lepi Mića priznao da NE ŽIVI SA SUPRUGOM!” – Kamera u Eliti snimila svaku reč tajnog razgovora, konačno se sve saznalo


Dugogodišnji učesnik različitih sezona popularnog rijalitija, Lepi Mića, otkrio je neke informacije koje do sada nisu bile poznate javnosti, a budnom oku kamera Bele kuće nije mogo da promakne njegovo šokantno priznanje.


O odnosu Lepog Miće i njegove supruge, neprestano se spekuliše, budući da je Mića non stop u rijalitiju. 

Javnost je neprekidno bila zaintrigirana privatnim životom Lepog Miće, kao i njegovom suprugom, s obzirom na to je gotovo svake godine u rijalitiju, a njegova žena se trudi da se ne eksponira u medijima.

Rijaliti učesnik o detaljima vezanim za porodicu retko priča, a sada je i na društvenim mrežama isplivao snimak razgovora iz Elite, na kom se čuje Mića kako govori o supruzi.

Na jednoj od mnogobrojnih Instagram stranica koje se bave životima učesnika pomenutog rijalitija, može se videti deo razgovora Lepog Miće, na kom on, prema tvrdnjama fanova, izgovara da više ne živi sa svojom suprugom.

Snimak se širi neverovatnom brzinom, a isti možete pogledati klikom OVDE.

– Mića je ovde priznao da ne živi sa suprugom. Svako ima svoje!!! – napisali su oni, a mnogi tvrde da ne može sa sigurnošću da se ustanovi o čemu je on zapravo pričao i da li se to odnosilo na život sa njom ili na imovinu.

Lepi Mića
Lepi Mića / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga official

Podsetimo, žena Lepog Miće ne voli da se eksponira u medijima i javnosti, te se gotovo nikada ne oglašava niti se pojavljuje u medijima.

Izvor: srbijadanas.com