O POMIRENJU NI GOVORA: Posle ovih Šaovih reči Stanislav NEMA KAKO DA SE ODBRANI – istina izašla na videlo


Pred članovima rijalitija našao se težak zadatak. Medju sobom trebaju da izaberu nekoliko učesnika po prethodno zadatom kriterijumu. Komentara ne manjka, a Nenad uz svoj odabir ističe i vatrene opaske.


Veliki Šef je u rijaliti “Elita” danas poslao potpuno neverovatan zadatak. Na članovima je da odaberu tri najosvetoljubivija učesnika.

Kao što se uvek i dešava u Beloj kući i danas jedan komentar povlači drugi, pa lako dolazi do svađa.

– Darjan prema Sneži, Sneža prema Darjanu. Treće mesto je Stanislav, niko od vas ga nije naveo. Njegov ulazak je osveta Mioni i meni – kazao je Ša.

Posle Nenada redom su se uključivali i ostali učesnici, ali sa manje opaski na račun drugih.

– Na prvom Jovana, na drugom je Lejdi koja mnoge stvari krije. Na trećem mestu je Maja – istakla je Matora.

– Maja, Miljana i Uroš S. – istakao je Stanislav.

– Sneža je na prvom mestu. Ona je i sama rekla da se osveta služi hladna, a to je jedna od najgorih rečenica, a citiraju je najgori ljudi. Anita, Anđela i Jovana su na istom mestu. To su neke patologije koje se poklapaju na isti način. Na trećem mestu je Miljana – kazala je Bojana.

– Sneža i Darjan su na prvom i drugom, a Boža je na trećem. Ovo dvoje zbog svog emotivnog odnosa i svega što iznose, a Boža jer vređa Miću – kazala je Aneli.

– Đedović je na prvom mestu. On je i sam rekao da mudro čeka, pa se onda us*re u život. Na drugom je Anita, a Miljana na tećem – rekla je Stefani.

– Sara na prvom, Jovana, a na trećem je Matora – istakla je Slađa.

– Jovana, Milena i Maja – rekao je Uroš.

– Jelena i Ivan su na prva dva mesta. Oni su najniži oblik ljudi, najveće gnjide. Na tećem mestu je nosata predatorka Bojana – kazala je Marija.

– Bebica, Jelena i Ivan – kazala je Žana.

Izvor: srbijadanas.com