“LJUDSKA NAKARADO! J**ALI STE JEDAN DRUGOM DEVOJKE!” Car i Janjuš na stubu srama zbog Maje “VI STE DNO”


Kolaps!


Tokom nominacija u kojima su zadrugari birali između Marka Janjuševića Janjuša i Viktorije Mitrović, Filip Car je imao svoje izlaganje o Janjušu, a nakon toga se Janjuš obratio njemu, što je irevoltiralo Lepog Miću.

Zadrugar je pobesneo kada je shvatio da njih dvojica smiruju situaciju i trude se da budu u dobrim odnosima, iako je Car spavao sa Majom, pa je Mića odlepio, smatrajući da nisu iskreni jedan prema drugome.

– Evo, ja ću jako kratko odgovoriti. Naravno, kad su ozbiljne stvari nema ironije. Ovo njegovo izlaganje…On bi najviše voleo da sa mnom ima kontakt kakav je imao. On se zaljubio jednostavno, njemu je žao što se zaljubio u osobu sa kojom sam ja bio, ne zna kako će i šta će. Takođe zna da mene njegova porodica voli, ja ne želim da ovde neko izgubi glavu i pare. On se zaljubio u devojku sa kojom je postao jako blizak, a sa kojom sam bio ja – rekao je Janjuš.

Marko Janjušević Janjuš

Marko Janjušević Janjuš
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Vi ste moralno dno, vi ste dno dna, je*ali ste jedan drugom devojke! – vikao je Mića.

– Nemoj da me vređaš, da ja tebe ne bih počeo da vređam, vi ste dno dna! Meni niko nije je*ao devojku! – pobesneo je Janjuš.

– Samo objasnite zašto ste je*ali jedan drugom devojku! – dodao je Mića.

Filip Car

Filip Car
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Meni je smešno da pošaljem Janjuša, ako Viki poznajem samo 12 dana, iako Janjuš i ja trenutno nismo dobri – objasnio je Car.

– Ljudska nakarado, kaži mu sve najgore! – nastavljao je Mića.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.

Izvor: srbijadanas.com