Tara i Gasttozz se SUKOBILI u emisiji kod Amidžića – Veštica odmah REAGOVALA i stala na Simovu stranu! (FOTO)


Skandal!


Voditelj Ognjen Amidžić je večeras u emisiji “Amidži šou” ugostio rijaliti zvezdu Taru Simov, reperku i rijaliti zvezdu Anđelu Vešticu, voditelja i glumca Dragana Marinkovića Macu i repera Nenada Marinkovića Gastoza.

Na samom početku je bilo jasno da će emisija biti veoma zanimljiva, ali i napeta.

Tara Simov

Tara Simov
Foto: Youtube Printscreen/Pink TV

Tara Simov je u jednom trenutku objašnjava tešku situaciju kroz koju prolazi, a Gastoz se nadovezao i pokušao da joj objasni da komentari nebitnih ljudi na internetu ne treba da je dotiču.

– Ne mogu da verujem da se sprda na čitavu ovu temu. Uopšte nije tema za za*ebavanje. Došao si u emisiju sa nama, nisi ni u naslovu za najavu. Meni je jako krivo što te ni jednom nisam prekinula. U ovakvoj situaciji moraš da imaš poštovanja – odbrusila mu je Tara.

– Ja sam duže na sceni i treba da imaš poštovanja. Tvoja situacija je delikatna od dana kada si se pojavila pred kamerama – odgovorio joj je Nenad.

Nenad Marinković Gastoz

Nenad Marinković Gastoz
Foto: Youtube Printscreen/Pink TV

– Verovatno sam mlađa i gluplja, pa ako možeš da mi objasniš zašto je glupo što sam se pojavila pred kamerama. Rekao si da tu počinje moja glupost – upitala je Tara.

– Pa da. Pričao sam ti o ljudima koji su nebitni – dodao je Marinković.

Tara Simov

Tara Simov
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja se borim sa anksioznošću i teško mi je da ovo pričam. Nisu mi bitni ti ljudi, ali na neki način utiču na mene. I ako mogu da im objasnim na bilo koji način da malo manje utiču na mene, ja ću biti srećnija – kaže Tara.

– Nisi me razumela, ja pokušavam da ti objasnim zašto ne treba da te dotiču – objašnjavao je Gastoz.

Anđela Veštica je na kraju rasprave uspela da smiri situaciju i natera ih da se izgrle, što su Tara i Gastoz teška srca i učinili.

Tara Simov i Anđela Veštica

A kako je tekla ova svađa, možete da pogledate u klipu: