LUNA PORAŽENA: Užasna svađa u krevetu – UPROPASTIO SI MI ŽIVOT! Pomirenje Kije i Slobe?!


Šok veče.


Još jedna noć u “Zadruzi” je protekla u svađama i prepirkama. Kao i u većini slučajeva u poslednje vreme, glavni akteri bili su još uvek zakoniti supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović.

Sloba i njegova devojka Luna Đogani su ležali na krevetu, a onda im je Kija prišla, kako bi popričali sa Slobom.

– Nisam mogla da verujem da si mene izdao. Ja sam ti bila najbolji prijatelj. Ti ne znaš kroz šta sam ja prošla u četiri zida. Način na koji si to uradio je užasan. Zanima me koje je tvoje opravdanje, sve si imao pored mene – napala ga je Kija i prilično digla ton.

Sloba

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Jesam ja sam ološ! Ja sam uvek sve radio za druge, sada sam prvi put učinio nešto za sebe što sam želeo. Jesam, ološ sam – pokušao je on da se opravda.

Ipak, pravi problem je nastao kada je Kija spomenula njegove roditelje, i kroz priču provukla da on nikada ništa ne može da uradi bez odobrenja mame i tate. Mnogi ukućani ostali su prilično šokirani njenom rečenicom da ga je izdržavala.

– Ti si mamin sin koji je čekao da dobije mamino dopuštenje da prevari ženu. Ti si težak edipovac. Imao si video poziv i mogao si sve da kažeš, a ne da mi upropastiš život. Ja sam, bre, crnčila za tebe! – vikala je Kija.

– Ti si mene odvojila od roditelja. Nisi nikad moju majku htela da pozoveš, šta ti meni pričaš! Skloni se odavde, ti si budala bre! – uzvartio joj je Sloba.

Luna

Luna je sve to gledala, i iz besa izgovorila da bi volela da se njih dvoje pomire, kako bi završili svađu.