LUNA SE ZAKLELA U MAJKU, PA URADILA SUPROTNO: Anabele mi moje! Ja nikada ne lažem… (VIDEO)


Svi videli.


Zadrugari su sinoć gledali šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama rijalitija “Zadruga 2”.

Pušten je klip u kome se Luna Đogani, nakon čitanja pisma da sa ostalim Odbačenima mora da ode na Rajsko ostrvo, kune u svoju majku da neće jesti zbog zadatka, pa uživa u hrani. Na klipu je prikazano i ogovaranje Đoganijeve od strane Jovane Tomić Matore, Sanje Stanković i Mikija Đuričića zbog njene razmaženosti. Luna je ustala da prokomentariše:

– Prvo da kažem da ste vi odlučili da me kanalite večeras. Izvinjavam se svojoj mami i žao mi je. Ona zna kakva sam ja. Ja nisam normalna, tada sam se osećala jako psihički loše. Ceo dan je bio katastrofa. Ja sam mislila da mi idemo u neku tamnicu. Ja sam takva, ja sam jedna budala, moja mama to zna, ona je takvu budalu rodila – bila je iskrena Luna, a onda je dodala:

– Najveći strah mi je da budem gladna. I jako mi je žao, posle svega što su moji doživeli zbog mene, zaslužili su da budem bubica, a ja ih samo sekiram – zaključila je Đoganijeva.

– Ne brini, živa je mama – našalio se Miki.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.