MIKI BESAN KAO NIKAD! Jedva ga sprečili da RAZBIJE CELU ZADRUGU! Poludeo, urla! Užasna scena! (VIDEO)


Prekipelo mu!


U “Zadruzi” su sinoć puštani klipovi, a jedan od njih izazvao je još jednu žestoku raspravu između Mikija Đuričića i Suzane Perović. Pevačici se nije svidelo šta je Miki na tom snimku govorio Rebeki, a njega je razbesneo njen komentar.

– Baš me čudi to što me je dotična osoba blatila. Jada se i pravda devojci koju je psovao i vređao ovde pred svima. Za mene je ova priča završena. I baš je našao sa kim će da razgovara o svom problemu, sa devojkom koju je psovao i ponižavao – rekla je pevačica.

– Evo posle 20 njenih klipova gde me blati, ja rekao da sam razočaran i ja nju blatim. Ja ne mogu protiv emocija, ali sam razočaran. Ja ne mogu da trpim ovo, da neko ko meni zaista duguje izvinjenje, ustaje da meni kaže da ja nju blatim – izgovorio je besno Miki.

Zatim je Đuričić pobesneo što je Perovićeva rekla da i dalje čeka da pogleda klip gde se kune u svoju decu da neće više progovoriti sa Mikijem, zbog čega je i prekinut njihov odnos.

– Da li tebi treba klip da ti, pored živog voditelja koji ne sme da laže i Stanije, dokaže da si se klela u decu? Hoćeš da ispričam sve? Da napravim incident! Nemoj da ja kažem sve o tebi! – zarežao je Miki.

– Veće g*vno od tebe nisam video, ti si gora nego svaka žena ovde – dodao je Đuričić.