‘MALI JE OPASAN, ZNA ON ŠTA RADI’ Nakon što je Maji i Bilalu poslao POKLONE u ‘Zadrugu’, za Pink.rs se oglasio Taki Marinković! Evo šta je poručio ćerki i ‘NOVOM ZETU’, ipak mu je OVAJ DEČKO bolji od njega!

Uz nju je šta god da ona izabere!

Danas su na adresu Bele kuće pristigli pokloni Radomira Takija Marinkovića, koji je svojoj ćerki Maji Marinković i njenom izabraniku, Bilalu Brajloviću, poslao dva plišana medvedića, kao i Majino omiljeno energetsko piće i pivo za svog “novog zeta”.

Ovim povodom pozvali smo Takija, kako bismo saznali šta se krije iza njegove malog znaka pažnje.
Sve što Maja voli, tata odmah zna šta i kako da čita između redova, tata vrlo dobro prati sve! Ja podržavam kad je moja ćerka srećna, kad ne plače i da ne pravi gluposti. Svako bi to poželeo osobi koju voli, pa tako i ja svojoj ćerki, e sad, neka sama bira svoju sreću, ja ću biti tu uvek uz nju – kaže Marinković, pa nastavlja:
Više čovek ne zna šta da kaže uopšte (smeh)… Nije Bilal mali, zna on odlično gde je i šta radi. Zna on gde se nalazi, mali je opasan, jedino što ne volim kad neko psuje i vređe porodicu! Ne ide to tako, ja mu šaljem poklone, a on me tera tamo gde ne treba! Ali i to sam pregurao, oguglao sam na sve – priča Taki.
Marinković je otkrio i da li je Brajlović do sada najbolji izbor njegove ćerke.
Pa dobro, i Marko Marković je divan dečko. To što oni nisu kliknuli, to je njihova stvar, ali ja pričam kao roditelj i svoje mišljenje. Šta Maja radi, to je njena stvar, videćemo šta će tu biti, “Zadruga” traje još osam meseci, voleo bih da sve prođe što mirnije može, ali videćemo u kom smeru će se sve odvijati – zaključuje Taki za Pink.rs.
Izvor: pink.rs