PROVOKACIJA U NJENOM STILU! Maja izvukla iz Marka ono najgore, on joj rekao da je njegova SRAMOTA! (VIDEO)

Šok!

 

Zadrugari su birali najpodmuklijeg zadrugara. Prva je svoje mišljenje iznela Milica Veselinović, nakon nje je Maja Marinković isprovocirala Marka Markovića svojim izlaganjem.

Prema meni je Marina Popović ispala podmukla zbog tih nekih informacija, a prvo si ispala podmukla u situaciji sa svojim suprugom, pa onda i prema mnogim ljudima koji ne pričaju o tome – rekla je Milica.

Moj suprug odlično zna sve. Moj suprug najbolje zna da li sam ja podmukla, a tvoje balavo mišljenje ostavi za sebe. Pričaću ja o tvojim postupcima i koliko si podmukla u odnosu sa Aleks – rekla je Marina.

Aleksandra, Milica, Uroš, Cveta, ali prema meni je neočekivano ispao najpodmukliji Marko Marković jer je u utorak prišao Biallu, ili Bilal njemu i rekao – rekla je Maja.

Ajde prirodna inteligencijo – rekao je Marković.

Slagao si da sam gledala tebi. A najgore je što si me nominovao da idem u izolaciju kad sam bila potrčko jer si ostavljen za stolom. ja tebi i Sofiji Uni želim sve anjbolje, a Milicu si šutnuo kad si dobio šta si htro. Iz razloga što si me anveo da izgubim endeljni honorar i što si me poslao u izolaciju i sinoć si pričao sa Bilalom. Prišao si mom dečku i pričao mu o nekoj devojci. Biram Marka – rekla je Maja.

Moj blam si ti – rekao je Marko.

Detaljnije u nastavku videa:

 

Izvor: pink.rs