MENSUR BEŽI IZ “ELITE”: Isplivao AUDIO RAZGOVOR sa produkcijom – pripretio drskim tonom da preskače zid i ne vraća se


Ovo je bilo pomalo drsko…


Bivša zadrugarka Milica Veselinović sinoć je bila specijalna gošća voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji “Pitanja novinara“. Milica je u emisiji više puta izjavila da bi volela da se suoči sa svojim bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem i postavi mu par pitanja o njegovim izjavama nakon raskida.

Veliki šef joj je ispunio želju, te se Milica obratila Mensuru iz režije kao Drvo mudrosti, a on je kasnije shvatio šta se dešava.

Mensur Ajdarpašić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Zbog ovoga je odlučio da napusti rijaliti, a nakon razgovora se obratio produkciji. Snimak je počeo da kruži društvenim mrežama.

– Samo neka neko dođe, neka otvori. Lepo da razgovaramo i to je to. Nema šta da preskačem, ako preskočim, neću se vratiti. Da završimo priču svaku i to je to. Završili smo priču svaku i to je to. Neću da se ovde nadglašavam, da vrištim… – govorio je Mensur.

Inače, Ajdarpašić je sinoć bivšoj zapretio advokatima, ako nastavi da iznosi, kako je on izjavio, neistine o njemu. Naime, Mensuru je zasmetalo što je Milica navela da joj se on tokom letnje pauze između dva rijalitija obraćao preko lažnog profila na društvenoj mreži Instagram.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Izvor: srbijadanas.com