“SVE JE PROSLEĐENO”: Zbog ovog postupka Milice Veselinović Mensura će zaboleti glava!


Neočekivano.


Milica Veselinović sinoć je gostovala na ružičastoj televiziji i imala štošta da kaže i prokomentariše.

Milica je izjavila kako joj je bivši dečko, trenutni učesnik rijalitija “Elita” Mensur Ajdarpašić pisao sa lažnih profila na društvenoj mreži Instagram.

MIlica Veselinović, Mensur Ajdarpašić

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Milica je navela kako joj se Mensur obraćao sa lažnog profila i koristio njihovu šifru “bao”. Kasnije je dobila priliku da mu se obrati kao Drvo mudrosti, a on joj je najavio tužbu ako nastavi da iznosi takve stvari o njemu. Milica je večeras objavila neke od poruka, koje joj je Mensur navodno pisao.

– Kojom devojkom, bao moj. Nema bao devojku. Našla si ti dečka, slikaš se kao. Bao, onda krenuo jako i sve jače – pisala je osoba, za koju Milica tvrdi da je Mensur.

– Samo neka neko dođe, neka otvori. Lepo da razgovaramo i to je to. Nema šta da preskačem, ako preskočim, neću se vratiti. Da završimo priču svaku i to je to. Završili smo priču svaku i to je to. Neću da se ovde nadglašavam, da vrištim… – govorio je Mensur sinoć, preteći da će napustiti “Elitu”.

Milica Veselinović

Milica Veselinović
Foto: Srbija Danas

Veselinovićeva je skrinšotove spornih razgovora prosledila Darku Tanasijeviću, a nama preostaje da ispratimo kako će se situacija dalje razvijati, i kako će Mensur reagovati na ovaj potez bivše devojke.

Izvor: srbijadanas.com