“Merilin Monro i ja se dopisujemo preko Fejsbuka“: SRAMNI blamovi balkanskih starleta teraju suze na oči

Prava smehoteka!

– Da to znam, bila bih na fakultetu, ne bih bila starleta – reče Tijana Ajfon u jednoj emisiji pravdajući se što ne ume da odgovori na pitanje iz opšte kulture. Niko ni ne očekuje da starlete intelektualno blistaju, ali pojedine su poznate kao kraljice blamova, a od pojedinih “mudrosti” ne preostaje ništa drugo nego da “pametan zaćuti“.

– Ja nikad u životu nisam pročitala nijednu lektiru, a pogledajte dokle sam dogurala i što sam sve svojim trudom postigla u životu – rekla je Tijana Ajfon, a onda je objasnila zbog čega su joj knjige, uglavnom, odbojne.
– Ne volim komplicirane knjige, jer ja ako pročitam jednu stranicu i ne shvatim o čemu se radi, meni je ta knjiga teška – zaključila je starleta najpoznatija po plastičnim operacijama.
Zanimljiva scena desila se i u rijalitiju “Parovi”, kad je voditeljka počela da propituje Tijanu Ajfon oko padeža u srpskom jeziku. Ona je znala da kaže koliko padeža ima, ali nije htela da ih nabraja jer je istakla da “nije debil“.

Ostali biseri:

– Uzela bih nož i razbila bih mu o glavu!
–  Između Maroka i Italije je reka? Je**te, koliko ja ne znam!
–  Ja baš volim što sam glupa!

Sandra Meduza

Starleta Sandra Meduza je u jednom kvizu znanja ispričala da je boja srpske zastave “plavo – bela”, nije znala ni kako se zvao (Josip Brpoz) Tito, dok je za Svetog Savu rekla da je naziv srpske himne.

Makedonska starleta

Jedna makedonska starleta čiji snimak kruži internetom izjavila je da je dobila holivudsku ponudu da snima film sa Džejmsom Dinom, Marlonom Brandom i Merilin Monro. Kada ju je prevejani voditelj dodatno pitao da li poznaje Merilin, ona je istakla da se njih dve dopisuju putem Fejsbuka.

Ava Karabatić

U šokantnim izjavala, pak, prednjači starleta Ava Karabatić. Nabrojaćemo samo neke njene izvale koje se i danas prepričavaju.
– Ničega se ne bojim, samo ljudi. Zašto bih se bojala zmija? Zmija je zmiji najbolji prijatelj!
– Baš mi je sve u životu prava zeka-peka!
– Da imam priliku da budem nešto drugo u životu, bila bih konj ili delfin, zbog njihove gracioznosti. Uostalom, po čemu se stil plivanja zove delfin ako nije po delfinu?!
– Živimo zdravo. Špiro svaki dan meditira pola sata, a ja 30 minuta.
– Da sam pilotkinja, definitivno bih upravljala vozom.
– Uvek sam uključena u mobing. Imam pet mobilnih telefona.
– Kad me vidiš, ja ne da sam vatra, nego me dva adrenalina ne bi mogla spojiti.
– Srušila bih Crkvu Svetog Donata u Zadru i sagradila još stariju.
– Volela bih da mogu da imam više samopouzdanja u druge ljude.