“PRIŠAO MI JE POSLE MNOGO GODINA…” Ceca ispričala sudbinu manekena iz spota “Idi dok si mlad”

Neverovatno…

Ceca je u televizijskim emisijama često umela da ispriča stvari iz privatnog života koje gledaoce zanimaju čak i više nego novi albumi, koncerti, pesme. Nedavno je u programu pričala o manekenima iz svojih spotova, temi koja je probudila veliko interesovanje.

Naravno, onaj koji većinu ljudi najviše zanima jeste Đorđe Duvnjak, drvoseča iz jednog od najčuvenijih spotova sa ovih prostora, onog za pesmu “Idi dok si mlad”. Momak koji izgledom podseća na Rafu Nadala (barem je podsećao) sada živi u Australiji, a Ceca je ispričala jednu anegdotu sa nastupa u toj zemlji.

– Bila sam u Australiji na koncertu i baš dok sam pevala “Idi dok si mlad” učinilo mi se da prepoznajem jednog čoveka iz prvog reda u publici. Nikako nisam mogla da se koncentrišem, non-stop sam pokušavala da se setim ko je to tačno. Nisam uspela da se prisetim, a onda mi posle nastupa iza leđa prilazi Đole i podseti me da smo radili zajedno. Nikako nisam mogla da mu upamtim lik iako smo ostali u kontaktu, ali drago mi je što smo se sreli. Njemu i njegovoj supruzi super ide u Australiji – ispričala je Ceca.