Miljana Kulić IZVEDENA iz Bele kuće – Obezbeđenje je udaljilo nakon INCIDENTA sa Zolom


Drami nikad kraja…


Nakon što je završena emisija “Pitanja gledalaca“, Miljana Kulić se ponovo slomila pred kamerama, te doživela još jedan nervni slom u “Eliti” zbog sukoba sa bivšim partnerkom Lazarom Čolićem Zolom.

Naime, Kulićeva se drala iz petnih žila po Beloj kući, žaleći se cimerima na Zolu, te počela da pravi scene, zbog čega ju je obezbeđenje u jednom trenutku po hitnom postupku izvelo napolje.

Miljana Kulić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Miljana, molim te, smiri se, kontroliši se malo – kazala je Bojana.

– Šta, ušao je ovde, kune se u majku i pod*ebava me opet?! Za tebe me prvo pod*ebava, prvo pitanje, drugo pitanje, treće pitanje, sad me pod*ebava da Nenad i ja idemo na Rajsko ostvo, pa onda svo četvoro da idemo tamo… Zašta me, bre, on smatra?! Šta hoće od mene taj čovek?! Šta hoće od mene više – vrištala je Miljana sve vreme lijući suze.

– Iskuliraj ga, brate, našali se i ti, neka priča šta hoće – dodala je Pavlovićeva.

– Hajde, Miljana, poslušaj mene, smiri se. Dobro je – ubacio se Lepi Mića i zagrliio Kulićevu.

– Šta sam ja ovde, za koga me smatraju?! Za*ebavaju me svi ovde! Slagali su me, Mićo – nastavila je da drami Miljana, a onda se umešalo i obezbeđenje, te je Miljana izvedena iz Bele kuće u dvorište.

Šta je Milan Milošević u emisiji “Sa Ivanom” otkrio o povratku na Pink televiziju, tužbi protiv bivše zadrugarke, sukobu sa Jovanom Jeremić, kao i kakvo je njegovo pravo mišljenje o voditeljima “Elite” saznajte u nastavku teksta:

Izvor: srbijadanas.com