“Za osam dana sam skinula 8 kilograma” Ana Radulović otkrila ŠTA RADI da bi imala OVAKO zgodno telo


Jedan korak je posebno važan.


Voditeljka “Elite” Ana Radulović spada u jednu od najzgodnijih tv lica, a njena izvajana linija je često tema komentara publike.

Poznato je da Ana već godinama brine o svom izgledu i zdravlju, a sada je otkriva da često jede specijalnu salatu koju spremi kad god želi da dodatno poradi na liniji.

Recept za salatu Ane Radulović

 

Ana Radulović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

200 grama ćurećih ili pilećih prsa, 250 grama miks zelenih salata, hladno maslinovo ulje po potrebi, himalajska so po želji, 2 parčeta hleba, obavezno onog koji u sebi ne sadrži gluten.

– Salatu izdvojiti u činiju. Kriške hleba iseckati u kockice, i dodati u salatu. Isto učiniti sa prsima. Dodati maslinovo ulje, so, senf po želji. Sve dobro izmešati, ostaviti 15-20 minuta da slegne. Ovu salatu sam jela svaki dan 8 dana, obično oko 13 časova. Pre toga sam uvek popila šolju tople vode sa malo limuna. Do kraja dana sam pila samo vodu. Za 8 dana skinula sam 8 kilograma. Ono što je važno jeste da hleb bude bez glutena. Imate da ga kupite u svim bolje snabdevenim marketima i radnjama sa zdravom hranom – istakla je Ana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Radulovic (@ana.radulovic)

Izvor: srbijadanas.com