Muke za Andriju posle razgovora sa KIJOM! POBESNEO JE! Bolesnici! Ološ! Javna PORUKA: DOSTA! (FOTO)


Au, šta ga je snašlo!


Kija Kockar sinoć je pozajmila novac od ostalih zadrugara kako bi imala da plati telefonski poziv i čuje se sa svojim dečkom Andrijom Lazovićem. Ubrzo nakon razgovora, on se javno oglasio porukom koja je sve šokirala.

Supruga Slobe Radanovića bila je presrećna nakon što se čula sa svojim novim izabranikom, zbog čega čitavo veče nije skidala osmeh s lica. Međutim, kod Andrije to nije bio slučaj, jer je on ubrzo posle toga dobio napad besa.

Kristina Kija Kockar

Naime, nakon što su milioni gledalaca imali priliku da čuju i vide kako je izgledao njihov telefonski razgovor, Andriji se telefon usijao od poziva.

On je na Instagramu objavio listu propuštenih poziva, uz poruku: “Molim vas… DOSTA JE BILO!” – iz koje se može naslutiti da je vrlo besan.

Andrija Lazović

Usledio je i veliki broj komentara njegovih prijatelja koji su ga podržali i poručili mu da izdrži, i takođe osuli drvlje i kamenje na ljude koji su mu dosađivali: “Bolesnici, ološi, gamad, idioti”, samo su neke etikete kojima su “častili” ljude koji su zivkali Andriju.

Neki su se čak ostrvili i na produkciju zbog činjenice da se Andrijin broj video u programu, sledećim rečima: “Tužba za produkciju Zadruge! Odvratno šta su uradili!”, a neki su u ovome videli čak i zaveru i favorizaciju Lune Đogani: “Ma tužbu za ovu gamad iz produkcije, brojevi ostalih se nisu videli niti se toliko forsirali. Vidi se kakvi ološi podrzavaju Zlunu!”

Kija i Andrija

Neko je podsetio da se video i broj Marka DNK kada je razgovarao sa Divnom, te je verovatno reč samo o slučajnom propustu, koji je ipak doneo malo neprijatnosti nesrećnom Andriji.