OSTAVIO ME JE! Svi zinuli kad im je Kija rekla ŠTA je sa dečkom Andrijom pričala telefonom (VIDEO)


Dobila je pravo na video-poziv.


Kija Kockar je pre neki dan pokušala preko klavijaturiste da pošalje pismo svojoj majci. Kako u tome nije uspela, ona je kažnjena na taj način što joj je u rijalitiju “Zadruga” smanjen budžet za sledeću nedelju, a potom je njeno pismo pročitano u studiju, tako da su svi saznali njegov sadržaj.

Kristina Kija Kockar

Kija je u nekoliko navrata u pismu pomenula svog dečka Andriju Lazovića, zamolivši majku da pokuša da uspostavi kontakt sa njim. Ubrzo nakon otkrivanja njenog prekršaja Veliki šef je obavestio Kiju da ima pravo na video-poziv.

Kada je ušla u govornicu Kija je shvatila da će razgovarati sa svojim dragim, a nije mogla da sakrije sreću što će mu konačno čuti glas.

– Ćao! Kako si? Koliko mi je drago što te čujem! Kaži mi kako si, je l’ si dobro? Bože kako mi je drago, eto ga moj lažni dečko – ushićeno je govorila Kija.

– Lutko moja! Vanja te pozdravlja puno. Svi su oduševljeni tobom. Znaš da smo mi lagani, sve je okej, sve je lagano – utešio je Andrija Kiju.

POZAJMILA DA BI MOGLA DA GA POZOVE! Kija razgovarala sa Andrijom, pa poručila zadrugarima: OSTAVIO ME JE!

Oni su još neko vreme razgovarali, a onda je Kija krenula ka kući gde su svi željno iščekivali da čuju kako je protekao poziv.

– Ostavio me je! Šalim se, naravno, ko bio ostavio ovakvu ženu!- vikala je Kija.

Kako su ukućani reagovali i o čemu je sve Kija pričala sa svojim dečkom možete pogledati u videu ispod teksta.