NA STUBU SRAMA zbog preglasne i prejake AKCIJE U KREVETU I BRUTALNIH UVREDA “Ucenjivala ga je preko s*ksa”


Neverovatno!


U toku emisije “Pretres nedelje” zadrugari su raspravljali o odnosu Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović.

– Ti misliš da ako njoj nije do se*sa da ima veze sa tvojim sposobnostima, to ima veze samo sa njom – govorila je Sandra.

– Osetio sam kad glumi. Neka se svi redom dogovore da li sam dobar u onome ili nisam, možda je neko video – ludeo je Marko.

– Odličan je nama se*s, uvek bude dana kad nije do toga. Kad je on raskinuo sa Aleksandrom, pomirili smo se posle tri sata. Ja sam se zaljubila u pažnju, a ne u se*s. Ne bih se zaljubila da ga gleda kroz se*s. Nisam materijalno sa njim, znaš koliko sam ih upoznala i mogla da ne radim ništa. Ja dobijam pažnju, a on se*s – dodala je Viki.

Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović

Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Napravili ste sprdnju, posle ću da pričam sa njim. Ovde se radi o svoje ljudi koji se vole, ali koji kad su u konfliktu pričaju neke stvari koje ne misle. Kad se uzmu ovakve stvari u pitanje, imao sam iskustvo… To mnogo odjekne napolju i mnogo sam takvih poruka dobio napolju i sa tim stvarima se ne treba sprdati. Zamisli neka žena da gleda, a ona kaže da ne može da doživi org*zam – govorio je Zola.

– Znamo šta je Marko pričao i mislim da ovo treba oboma da bude opomena da kad legneš u krevet da je to rizik. On ne beži od mogućnosti da ima dete sa osobom koja mu odgovara, koliko sam razumeo. Ona se*s ne voli, da je pitate što ga ima, ona ne zna. Ja ću sa Viktorijom da popričam, a izgleda da si ti ovisnik u se*su, što ne znači da Viktorija nije dobra u tome. Na početku je imao – rekao je Mića.

Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović

Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Moraš da mu kažeš da hoćeš i se*s i pažnju. Marko, ja znam kad je ona tebe ucenjivala preko se*sa – govorila je Irma.

– Treba da osećate da li ste zaljubljeni ili niste, nemoj da utiču komentari na vas – rekao je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.